δωστε το δικο σασ χαρακτηρα

το mazda cx-5 προσαρμοσμενο στα μετρα σασ

Νιώστε πιο κοντά στο δικό σας Mazda CX-5 με αποκλειστικά σχεδιασμένα αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για σπορ εξαρτήματα aero για το μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είτε για φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών, τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε την προσωπική σας οδηγική εμπειρία και σας προφέρουν εμφάνιση υψηλής ποιότητας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

τα σημαντικοτερα αξεσουαρ

η μπροστινη επενδυση αεροτομησ του mazda cx-5

Τα εξαρτήματα σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρειες σε γυαλιστερό ασημί δημιουργούν ένα σχέδιο που δίνει την αίσθηση υψηλής ποιότητας και αυστηρότητας. Τονίζει τη σταθερότητα του αυτοκινήτου μειώνοντας το αισθητό ύψος του.

αλλα σημαντικα αξεσουαρ

Το Mazda CX-5 αιχμαλωτίζει με την οδηγοκεντρική φιλοσοφία του, την ενημερωμένη τεχνολογία Skyactiv, τη σταθερή εξέλιξη του σχεδιασμού Kodo και την κομψότητα και εργονομία του. Ανακαλύψτε άλλα κορυφαία αξεσουάρ μας στην παρακάτω συλλογή και νιώστε ακόμα πιο κοντά στο Mazda σας.  

φωτιζομενα διακοσμητικα θυρων

Όλα τα μάτια θα στρέφονται στα φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών όταν ανοίγετε τις πόρτες.

ανασυρομενη μπαρα ρυμουλκησησ

Όταν δεν χρειάζεστε την μπάρα ρυμούλκησης, μπορείτε απλώς να την συμπτύξετε. Όταν χρειαστείτε ρυμούλκηση, απλώς τραβήξτε την προς τα έξω και είστε έτοιμοι να ρυμουλκήσετε.

διακοσμητικο και προστατευτικο του χωρου αποσκευων

Δύο τμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι κορυφαίας ποιότητας τα οποία προσδίδουν πολυτέλεια στο πορτ-μπαγκάζ σας. Η διακοσμητική επένδυση είναι απόδειξη της προσοχής στη λεπτομέρεια.

επενδυση πορτ-μπαγκαζ

Ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και τους ρύπους, η επένδυση πορτ-μπαγκάζ δεν προστατεύει μόνο το πορτ-μπαγκάζ σας, αλλά ολοκληρώνει την υπέροχη εμφάνισή του χάρη στην κομψή σχεδίαση και το μοντέρνο λογότυπο Mazda CX-5.

μπαρεσ οροφησ/πλαισιο μεταφορασ

Οι μπάρες οροφής αλουμινίου ολοκληρώνουν την εμφάνιση του Mazda CX-5. Εάν προσθέσετε και τις εγκάρσιες μπάρες, έχετε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς επιπλέον φορτίου, ενώ μπορείτε να κρατήσετε τους χώρους του αυτοκινήτου για τον εαυτό σας.

προσθετεσ πληροφοριεσ

Τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές της Mazda. Απευθυνθείτε σε έναν από τους Εμπ. Αντιπροσώπους μας ή ζητήστε ένα test drive.

βρειτε εναν εμπ. αντιπροσωπο mazda

Αναζητήστε τον πλησιέστερο Εμπ. Αντιπρόσωπο της Mazda

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κλείστε ραντεβού για test drive

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.