ΚΟΜΨΌ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΌ

ΤΟ 2024 MAZDA CX-30 HOMURA & NAGISA

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ CX-30

ΑΥΤΉ Η ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΆ

Το περίτεχνα σχεδιασμένο Mazda CX-30 Homura 2024 διαθέτει εντυπωσιακό εξωτερικό με μαύρες πινελιές, καθώς και ένα οικείο και σπορ εσωτερικό. Η Nagisa βασίζεται σε αυτό το ζωντανό πνεύμα με μια "ρετρό μοντέρνα" αισθητική, με μαύρα διακοσμητικά μέρη και πινελιές από τερακότα που δημιουργούν μια vintage, αλλά μοντέρνα αίσθηση. Και οι δύο γενναιόδωρα εξοπλισμένες εκδόσεις είναι έτοιμες να κάνουν εντύπωση όπου κι αν πάτε.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΤΏΡΑ
ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗ HOMURA ΚΑΙ ΤΗ NAGISA

HOMURA

MAZDA CX-30

• Ζάντες αλουμινίου 18" Grey Metallic

• Ηλεκτρική ανυψούμενη πόρτα με λειτουργία hands-free

• Ηλεκτρομαγνητικός καθρέφτης

•Υφασμάτινη μάρη επένδυση καθισμάτων με κόκκινες ραφές

• Μαύρα καλύμματα καθρεφτών

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

NAGISA

MAZDA CX-30

• Ζάντες αλουμινίου 18" Grey Metallic

• Ηλεκτρική ανυψούμενη πόρτα με λειτουργία hands-free

• Φιμέ πίσω τζάμι

• Επένδυση καθισμάτων από μαύρο δέρμα & τύπου σουέτ terracotta

• Ηχοσύστημα BOSE με 12 ηχεία

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

HOMURA - ΣΠΟΡ ΣΤΥΛ

Από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο εσωτερικό της έκδοσης Homura, θα βυθιστείτε σε μια αίσθηση σπορ πολυτέλειας. Τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα, οι κομψές κόκκινες ραφές, το ταμπλό, η κονσόλα, το υποβραχιόνιο της πόρτας και τα διακοσμητικά στοιχεία - όλα είναι σχεδιασμένα με εντυπωσιακά επίπεδα δεξιοτεχνίας για να αυξήσουν την άνεσή σας, διατηρώντας παράλληλα τη δυναμική του γοητεία.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ

ΜΑΎΡΑ ΚΑΠΆΚΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΏΝ

Τα γυαλιστερά μαύρα καλύμματα των καθρεπτών δίνουν μια εντυπωσιακή τελική πινελιά στην εξωτερική ομορφιά, κάνοντας το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει σε μια δική του κατηγορία.

ΜΑΎΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 18''

Οι υψηλής ποιότητας μαύρες ζάντες αλουμινίου 18'' προσθέτουν μια ενεργητική και μοντέρνα αίσθηση στη σχεδίαση του αυτοκινήτου, δίνοντάς του παράλληλα μια πινελιά ωριμότητας και διακριτικότητας.

ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ

Τα διακριτικά σκιασμένα πίσω παράθυρα παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο εκλέπτυνσης, καθώς και περισσότερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

NAGISA - VINTAGE ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ

Μπείτε στην έκδοση Nagisa και απολαύστε τα καθίσματα από δερματίνη τερακότα με μαύρο Leganu® faux suede στο κέντρο. Το ταμπλό και το υποβραχιόνιο από μαύρο faux suede Leganu® με ραφές τερακότα ολοκληρώνουν τη ρετρό-μοντέρνα ατμόσφαιρα, ενώ οι μαύρες επενδύσεις και τα υλικά της καμπίνας προσθέτουν ένα σπορ φινίρισμα που δίνει στη συνολική σχεδίαση μια βελτιωμένη αίσθηση.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΜΑΎΡΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ GUNMETAL

Η μαύρη "gunmetal" βαφή στα διακοσμητικά μέρη σε όλη την καμπίνα προσφέρει μια ρετρό-σύγχρονη, αλλά σπορ ατμόσφαιρα. Οι περίτεχνες λεπτομέρειες των αρχιτεχνιτών μας και τα υψηλής ποιότητας υλικά συνδυάζονται σε μια εκλεπτυσμένη αλλά, σπορ ειδική έκδοση που είναι μοναδικά Mazda.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ

Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση με ένα ηλεκτρικό κάθισμα 8 κατευθύνσεων που παρέχει ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη για να βρίσκεστε στην ιδανική θέση για να απολαύσετε την οδηγική εμπειρία. Και με τη μνήμη θέσης οδήγησης, η έκδοση Nagisa προσαρμόζεται αυτόματα στη θέση προτίμησης κάθε οδηγού.

ΜΑΎΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 18"

Οι εξαιρετικές μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών προσδίδουν στη σχεδίαση του οχήματος μια ζωηρή, σύγχρονη ζωντάνια, ενώ παράλληλα προσδίδουν έναν ξεχωριστό αέρα ωριμότητας και ατομικότητας.

ΜΑΎΡΑ ΚΑΠΆΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΘΡΕΠΤΏΝ

Τα κατάμαυρα καλύμματα των καθρεπτών προσφέρουν ένα μαγευτικό φινάλε στην εξωτερική γοητεία του αυτοκινήτου, καθιερώνοντας το μοναδικό του ανάστημα και τη φινέτσα του.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ MAZDA CX-30 ΤΟΥ 2024

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda CX-30 του 2024. Γνωρίστε το αυτοκίνητο μόνοι σας με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ

Θέλετε να συζητήσετε τις επιλογές σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

ΔΙΚΤΥΟ MAZDA

Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι προτεινόμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.

* Η λειτουργία Android Auto αναμένεται να είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Με τη διαθεσιμότητα, η απαιτούμενη ενημέρωση λογισμικού για τα ήδη παραδοθέντα οχήματα μπορεί να ληφθεί μέσω εγκατάστασης από τον αντιπρόσωπο ή μέσω μιας ενημέρωσης over-the-air. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Mazda για περισσότερες πληροφορίες.