ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Περιηγηθείτε στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Mazda, για να λάβετε απαντήσεις, στοιχεία επικοινωνίας και συνδέσμους αναφοράς για τις ερωτήσεις σας. Χρησιμοποιήστε τα εικονίδια συν στα δεξιά, για να δείτε την απάντηση σε μια συγκεκριμένη ερώτηση από την παρακάτω λίστα:

BLUETOOTH®

Τι είναι ο ήχος Bluetooth®;

Ο ήχος Bluetooth® σας δίνει τη δυνατότητα να αναπαραγάγετε μουσική ασύρματα μέσω του ηχοσυστήματος του οχήματός σας χρησιμοποιώντας μια συμβατή συσκευή που διαθέτει Bluetooth® η οποία έχει συζευχθεί με το σύστημα.

Πώς θα γνωρίζω αν η συσκευή μου λειτουργεί με το σύστημα;

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν η συσκευή σας που διαθέτει Bluetooth® είναι συμβατή.

Πώς πραγματοποιώ κλήσεις με την αναγνώριση φωνής;

Όταν το συζευγμένο τηλέφωνό σας βρίσκεται στο όχημα και είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και να απαντήσετε σε κλήσεις χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνό σας. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις απλές εντολές και το σύστημα θα σας καθοδηγήσει εύκολα στις υπόλοιπες εντολές.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί ΜΙΛΗΣΤΕ και μετά τον χαρακτηριστικό ήχο να πείτε:
•"ΚΑΛΕΣΕ" + το όνομα του ατόμου που θέλετε να καλέσετεπαράδειγμα: "ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ JOHN SMITH".
•"ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ" + τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε παράδειγμα: "ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ 555-1212".
•"ΚΑΛΕΣΕ ΞΑΝΑ" για να καλέσετε την τελευταία επαφή που είχατε καλέσει.

Πώς συγκρίνεται η απόδοση της αναγνώρισης φωνής με αυτήν του smartphone ή της κινητής συσκευής μου;

Το σύστημα χρησιμοποιεί την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της συσκευής, επομένως το επίπεδο απόδοσης θα είναι το ίδιο. Για παράδειγμα, αν αντιμετωπίζετε παράσιτα στο smartphone λόγω χαμηλής ισχύος σήματος, τότε θα αντιμετωπίσετε παράσιτα και κατά τη χρήση της αναγνώρισης φωνής.

Πού μπορώ να βρω βοήθεια για τη χρήση της αναγνώρισης φωνής;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βοήθεια για τη χρήση της αναγνώρισης φωνής:
①Πατήστε το κουμπί ΜΙΛΗΣΤΕ.
②Μετά τον χαρακτηριστικό ήχο, πείτε "ΒΟΗΘΕΙΑ" για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές για την τρέχουσα περιοχή λειτουργίας του συστήματος.

Γιατί η μπαταρία της συσκευής μου φαίνεται να εξαντλείται πιο γρήγορα όταν χρησιμοποιώ τη λειτουργία Bluetooth®;

Οι επιδόσεις της μπαταρίας της κινητής συσκευής σας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών και των ρυθμίσεων που χρησιμοποιείτε. Η χρήση της λειτουργίας Bluetooth® σε ορισμένες συσκευές μπορεί να εξαντλήσει τη μπαταρία της συσκευής πιο γρήγορα. Για να διατηρήσετε την ισχύ της μπαταρίας, απενεργοποιείτε το Bluetooth® όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά στη μονάδα ελέγχου πολυμέσων για να χειριστώ τη συμβατή συζευγμένη συσκευή ήχου Bluetooth® που έχω;

Ναι. Γείρετε ή στρέψτε τη μονάδα ελέγχου πολυμέσων και μετακινήστε τον δείκτη στο επιθυμητό εικονίδιο για αναπαραγωγή, παύση, προώθηση ή παράλειψη. Πατήστε στη μονάδα ελέγχου πολυμέσων για να επιλέξετε το επιθυμητό εικονίδιο.

Τι ποιότητα ήχου μπορώ να αναμένω από τη λειτουργία ήχου Bluetooth®;

Η ποιότητα ήχου θα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, το δίκτυο και τα αρχεία μουσικής.

Αν η συσκευή μου δεν διαθέτει Bluetooth®, μπορώ να αναπαραγάγω μουσική μέσω του ηχοσυστήματος του οχήματος;

Ναι, μπορείτε να κάνετε ακρόαση από ένα iPod ή άλλη συμβατή φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω των ηχείων του οχήματός σας με χρήση της λειτουργίας USB.

Γιατί ορισμένες φορές δυσκολεύομαι να ακούσω τον ήχο από τη συσκευή Bluetooth® μέσω των ηχείων;

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια λανθασμένη ρύθμιση της έντασης ήχου στο κινητό τηλέφωνο ή τη συσκευή ήχου. Για καλύτερη απόδοση κατά τη χρήση της λειτουργίας Bluetooth®, ρυθμίστε πρώτα την ένταση ήχου στο κινητό σας τηλέφωνο ή τη συσκευή ήχου στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο πριν από την έναρξη της παραμόρφωσης και έπειτα ρυθμίστε την ένταση στο ηχοσύστημα.

Ορισμένα οχήματα έχουν χαμηλή ένταση κατά τη χρήση Bluetooth®. Αυτό απαιτεί τη ρύθμιση της έντασης ήχου σε ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο για την επίτευξη του τυπικού επιπέδου ακρόασης. Όταν τερματίσετε τη χρήση της λειτουργίας Bluetooth®, μειώστε την ένταση ήχου ξανά, επειδή το ηχοσύστημα επιστρέφει στη λειτουργία του και μπορεί να προκύψει υψηλή ένταση σε άλλες λειτουργίες, όπως τη λειτουργία ραδιοφώνου ή CD.

Πόσες επαφές μπορεί να αποθηκεύσει το σύστημά μου;

Μπορείτε να εισαγάγετε έως και 5.000 επαφές από το συνδεδεμένο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth®, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης και της εικόνας, εφόσον υπάρχουν.

Είναι απαραίτητο να κάνω ζεύξη του κινητού τηλεφώνου μου μετά την ενημέρωση του λογισμικού του τηλεφώνου;

Μετά την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος της κινητής συσκευής σας (π.χ. Windows, Android ή iOS), οι πληροφορίες ζεύξης ενδέχεται να έχουν ακυρωθεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ακολουθήστε τη διαδικασία ζεύξης για να την προσθέσετε ξανά. Ομοίως, αν ο αντιπρόσωπός σας ενημερώσει το λογισμικό του οχήματος, ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε ξανά ζεύξη της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την επανασύνδεση ή την εκ νέου ζεύξη του τηλεφώνου μου με το σύστημα hands-free. Τι πρέπει να κάνω;

Διαγράψτε το σύστημα hands-free από το μενού Bluetooth® στο τηλέφωνό σας και διαγράψτε το τηλέφωνό σας από το μενού Bluetooth® στο σύστημα hands-free. Ακολουθήστε τις κατάλληλες διαδικασίες, για να συνδέσετε ή να κάνετε ζεύξη του τηλεφώνου σας.

Πώς θα πρέπει να μιλάω όταν χρησιμοποιώ τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής του συστήματος hands-free;

Να μιλάτε κανονικά, όχι πολύ γρήγορα, ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ δυνατά. Όταν λέτε το όνομα μιας επαφής, να μιλάτε με ροή. Μην κάνετε παύση ανάμεσα στο όνομα και το επώνυμο.

Αφού φτάσω στο τέλος μιας λίστας αναπαραγωγής ή ενός άλμπουμ, γιατί το iPhone κάνει παύση και κατόπιν συνεχίζει την αναπαραγωγή ολόκληρης της βιβλιοθήκης μουσικής με τυχαία σειρά;

Αυτή είναι η συνήθης λειτουργία του iPhone και δεν επηρεάζεται από τη σύνδεση Bluetooth στο σύστημα hands-free της Mazda. Θα πρέπει να επιλέξετε μη αυτόματα το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής, για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή τους.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Τι είναι το όνομα χρήστη μου;

Το όνομα χρήστη σας είναι το όνομα σύνδεσης που καταχωρήσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής κατά την οποία δημιουργήσατε τον λογαριασμό χρήστη σας για την πλοήγηση. Αν έχετε ξεχάσει το όνομα χρήστη σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email ως όνομα χρήστη. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη σελίδα μας "Ξέχασα το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης", για να ανακτήσετε το όνομα χρήστη σας.

Ξέχασα το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής μου. Τι μπορώ να κάνω;

Αν έχετε ξεχάσει το όνομα χρήστη σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email ως όνομα χρήστη. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη σελίδα μας "Ξέχασα το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης", για να ανακτήσετε το όνομα χρήστη ή/και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη λήψη των ενημερώσεων των χαρτών;

Ο χρόνος λήψης εξαρτάται από την ταχύτητα του internet. Για τη λήψη περιεχομένου συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ευρυζωνική σύνδεση internet.

Πιστεύω ότι δικαιούμαι δωρεάν ενημερώσεις χαρτών, αλλά φαίνεται ότι διατίθενται μόνο ενημερώσεις επί πληρωμή. Γιατί;

Η Mazda παρέχει δωρεάν ενημερώσεις χαρτών για 3 χρόνια(5 χρόνια για την Ευρώπη). Αφού περάσουν τα 3(5) χρόνια, πρέπει να αγοράσετε ενημερώσεις

Τι είναι το Mazda Update Toolbox;

Το Mazda Update Toolbox είναι ένα δωρεάν εργαλείο για υπολογιστή το οποίο χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του περιεχομένου στην κάρτα SD, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τη λήψη και την εγκατάσταση χαρτών και ενημερώσεων.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το Mazda Update Toolbox;

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Mazda Update Toolbox δωρεάν από τη σελίδα Υποστήριξης.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την πιο πρόσφατη έκδοση του Mazda Update Toolbox; Πώς μπορώ να ενημερώσω το Mazda Update Toolbox;

Μόλις γίνει διαθέσιμη μια νέα έκδοση του Mazda Update Toolbox, το πρόγραμμα θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην ενημέρωση της τρέχουσας έκδοσής σας. Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την αυτοματοποιημένη λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Mazda Update Toolbox από τον ιστότοπο και να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο συνοδεύει την πιο πρόσφατη έκδοση του Mazda Update Toolbox.

Ορισμένα αρχεία λείπουν/είναι κατεστραμμένα στην κάρτα SD/τη μνήμη της συσκευής πλοήγησης.

Αν δημιουργήσατε ένα αντίγραφο ασφαλείας με το Mazda Update Toolbox, μπορείτε να επαναφέρετε την αρχική διαμόρφωση από το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για να λάβετε μια κάρτα SD αντικατάστασης.

Όταν προσπαθώ να ενημερώσω το Mazda Update Toolbox, λαμβάνω ένα μήνυμα "Σφάλμα λήψης" και η εγκατάσταση αποτυγχάνει. Τι πρέπει να κάνω;

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αν συνδέσετε πρώτα μια κάρτα SD στο Mazda Update Toolbox και κατόπιν δοκιμάσετε να κάνετε την ενημέρωση.

Το Mazda Update Toolbox εμφανίζει το ακόλουθο σφάλμα: "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη διεργασία της απαιτούμενης λειτουργίας. Προσπαθήστε ξανά αργότερα."

Αυτό το σφάλμα προκαλείται από ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς, το οποίο ονομάζεται G-Data Antivirus, λόγω μιας λειτουργίας που ονομάζεται WEB PROTECT και η οποία εκτελείται στο παρασκήνιο ακόμη και όταν το G-Data Antivirus φαίνεται να είναι απενεργοποιημένο. Μόλις απενεργοποιηθεί η λειτουργία WEB PROTECT, ο κωδικός σφάλματος δεν θα εμφανίζεται πλέον και οι λήψεις θα ξεκινούν κανονικά και θα ολοκληρώνονται χωρίς προβλήματα. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του λογισμικού.

Γνωρίζω πού θέλω να πάω. Για ποιον λόγο χρειάζομαι σύστημα πλοήγησης;

Το σύστημα πλοήγησης GPS σας βοηθά να βρίσκετε τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές για τους προορισμούς σας και επομένως να εξοικονομείτε χρόνο, καύσιμα και χρήματα. Το σύστημα πλοήγησης της Mazda δεν σας παρέχει μόνο οδηγίες κατεύθυνσης από το σημείο A στο σημείο B, αλλά σας βοηθά να βρίσκετε πράγματα που χρειάζεστε, όπως τον κοντινότερο χώρο στάθμευσης, το κοντινότερο ξενοδοχείο, βενζινάδικο ή εστιατόριο. Χάρη στα πρόσθετα πλεονεκτήματα των πληροφοριών για την κίνηση, θα σας παρέχει μια εναλλακτική διαδρομή όταν η συνήθης διαδρομή σας παρουσιάζει συμφόρηση. Μπορεί να εντοπίσει την ακριβή θέση σας σε περίπτωση που χρειαστείτε οδική βοήθεια παρέχοντάς σας ξέγνοιαστη οδήγηση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ενσωματωμένου συστήματος πλοήγησης της Mazda;

Το σύστημα πλοήγησης της Mazda έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληροί του κανονισμούς ασφαλείας και τις προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η μονάδα συνδέεται στα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος, όπως τον αισθητήρα ταχύτητας και τον γυροσκοπικό αισθητήρα, για να παράσχει στίγμα από αναμέτρηση όταν χαθεί το σήμα GPS και επομένως να σας βοηθήσει να παραμείνετε στην πορεία σας. Το μέγεθος και η ποιότητα της οθόνης έχουν βελτιστοποιηθεί για προβολή και η οθόνη έχει επίσης τοποθετηθεί σε εργονομική θέση στο ταμπλό, προκειμένου να διασφαλίσει ελάχιστη απόσπαση προσοχής του οδηγού. Σε συνδυασμό με όλες τις άλλες λειτουργίες πολυμέσων, το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης παρέχει μια πιο άνετη οδηγική εμπειρία.

Γιατί πρέπει να ενημερώνω τους χάρτες μου;

Ένας ενημερωμένος χάρτης σάς καθοδηγεί με τις πιο ακριβείς και αποδοτικές διαδρομές, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο. Το οδικό δίκτυο αλλάζει συνεχώς, αλλά αν έχετε έναν ενημερωμένο χάρτη θα έχετε τον πλούτο πληροφοριών που χρειάζεστε για να βρείτε τον προορισμό σας εύκολα. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται νέα και ενημερωμένα οδικά δίκτυα, νέες κατοικημένες περιοχές και χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος, από βενζινάδικα μέχρι αεροδρόμια και από εστιατόρια μέχρι ξενοδοχεία. Με έναν νέο χάρτη μπορείτε να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι θα έχετε διαθέσιμες τις πιο πρόσφατες πληροφορίες στο σύστημα πλοήγησής σας, οι οποίες θα σας παρέχουν μια καλύτερη εμπειρία ταξιδιού είτε ταξιδεύετε για λόγους εργασίας είτε για αναψυχή.

Ποιος παρέχει τα δεδομένα του χάρτη;

Η Mazda χρησιμοποιεί την HERE Maps ως τον πάροχό της, καθώς είναι μια εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των ψηφιακών δεδομένων χαρτών και περιεχομένου κορυφαίας ποιότητας. Ο χάρτης HERE αναπτύσσεται στους δρόμους σε όλον τον κόσμο από πάνω από 2.000 αναλυτές γεωγραφικών πληροφοριών και το αποτέλεσμα είναι ένας χάρτης στον οποίο ανατρέχει όλος ο κόσμος 100 εκατ. φορές κάθε μέρα

Ποια είναι η HERE Maps και πού μπορώ να αποκτήσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν;

Η HERE Maps είναι ο πάροχος ψηφιακών χαρτών της MAZDA και επίσης είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των δεδομένων χαρτών και περιεχομένου κορυφαίας ποιότητας. Η HERE Maps βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα ενσωματωμένα συστήματα πλοήγησης τα οποία κατασκευάζονται στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.here.com.

Πόσο συχνά κυκλοφορούν νέες ενημερώσεις χαρτών;

Κατά κανόνα, διατίθενται ενημερωμένοι χάρτες κάθε χρόνο. Για να ενημερωθείτε για το πότε θα γίνει διαθέσιμο ένα νέο προϊόν χάρτη για το σύστημα πλοήγησής σας, εγγραφείτε στη διεύθυνση https://mazda.welcome.naviextras.com/ ή στο Mazda Update Toolbox.

Το σύστημα χαρτών/πλοήγησης που αγόρασα δεν περιέχει έναν χάρτη που γνωρίζω ότι υπάρχει και είμαι σίγουρος/η ότι έχω την πιο πρόσφατη ενημέρωση χάρτη. Τι μπορώ να κάνω;

Το Map Reporter είναι ένας αποκλειστικός, εύκολος τρόπος να ενημερώσετε τον προμηθευτή χαρτών της Mazda, την HERE, σχετικά με τις αλλαγές στους δρόμους στους οποίους οδηγείτε και σχετικά με τα σημεία ενδιαφέροντος τα οποία σας ενδιαφέρουν. Με αυτή τη μέθοδο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο συμβάλλουν στη διατήρηση των χαρτών της HERE ενημερωμένων. Χάρη στο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας web, μπορείτε να επισημάνετε την ακριβή θέση στην οποία ενδέχεται να απαιτείται μια αλλαγή στον χάρτη. Απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο mapcreator.here.com, επισημάνετε, κάντε κλικ και αναφέρετε τις αλλαγές.

Το σύστημα πλοήγησής μου δεν εμφανίζει πάντα τη διαδρομή που γνωρίζω ως συντομότερη/ταχύτερη;

Όλοι γνωρίζουμε σύντομες διαδρομές στην περιοχή μας τις οποίες χρησιμοποιούμε για να αποφύγουμε την κίνηση κατά τις ώρες αιχμής ή τα φανάρια με λανθασμένο συγχρονισμό. Τα συστήματα πλοήγησης υπολογίζουν τις διαδρομές με χρήση λεπτομερών πληροφοριών εντός της βάσης δεδομένων του χάρτη και λαμβάνουν υπόψη διάφορες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της πραγματικής απόστασης, της μέσης ταχύτητας, της φυσικής/λειτουργικής ταξινόμησης του δρόμου, των απαγορευτικών πινακίδων στροφής και πολλών άλλων. Οι προσωπικές προτιμήσεις μπορούν να συνυπολογιστούν στη διαδρομή, αν το σύστημα πλοήγησής σας παρέχει τη λειτουργία εισαγωγής προτιμήσεων στο σύστημα. Σε αυτές τις προτιμήσεις περιλαμβάνονται αυτοκινητόδρομοι, δρόμοι με διόδια, προτεραιότητα στην ταχύτητα έναντι της απόστασης και δυνατότητα του χρήστη να αποφεύγει συγκεκριμένους δρόμους ή περιοχές.

Τι είναι το Mazda Update Toolbox;

Το Mazda Update Toolbox είναι ένα δωρεάν εργαλείο για υπολογιστή το οποίο χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του περιεχομένου στην κάρτα SD, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τη λήψη και την εγκατάσταση χαρτών και ενημερώσεων.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το Mazda Update Toolbox;

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Mazda Update Toolbox δωρεάν από τη σελίδα Υποστήριξης.

Πώς μπορώ να αποκτήσω την πιο πρόσφατη έκδοση του Mazda Update Toolbox; Πώς μπορώ να ενημερώσω το Mazda Update Toolbox;

Μόλις γίνει διαθέσιμη μια νέα έκδοση του Mazda Update Toolbox, το πρόγραμμα θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην ενημέρωση της τρέχουσας έκδοσής σας. Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την αυτοματοποιημένη λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Mazda Update Toolbox από τον ιστότοπο και να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο συνοδεύει την πιο πρόσφατη έκδοση του Mazda Update Toolbox

Μπορώ να εγκαταστήσω το Mazda Update Toolbox στα Windows 7 / στα Windows 8(8.1) / στα Windows 10 / στο OSX;

Επί του παρόντος, το Mazda Update Toolbox είναι συμβατό με τα Windows 7, τα Windows 8(8.1), τα Windows 10 και το OSX 10.10 και νεότερες εκδόσεις. Αν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα που δεν υποστηρίζεται, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Το λογισμικό πλοήγησης/ο χάρτης/άλλο περιεχόμενο έχει διαγραφεί ή καταστραφεί στην κάρτα SD. Πώς μπορώ να το επαναφέρω;

Αν έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mazda Update Toolbox για να ανακτήσετε την κάρτα SD. Αν όχι, συνιστούμε να επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία σας.

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ;

Το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Tel: 00000000000

Email: test@test.com

Ανάλογα με τα ειδικά στοιχεία για την αγορά