ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Πρακτικές εξ αποστάσεως λειτουργίες, υψηλότατης ποιότητας ψυχαγωγία και μέγιστη άνεση. Με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες μας και το επόμενης γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MAZDA CONNECT θα κάνετε το βήμα προς μια νέα ψηφιακή εποχή.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ SMARTPHONE ΣΑΣ

Σήμερα είστε παντού και πάντα συνδεδεμένοι με όλο τον κόσμο. Και φυσικά το Mazda σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Εξερευνήστε όλες τις επιλογές επικοινωνίας και απολαύστε τις πρόσθετες δυνατότητες που συνοδεύουν το smartphone σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οδηγήστε με ασφάλεια και παραμείνετε συνδεδεμένοι. Το Mazda σάς βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας με hands-free κλήσεις ή μηνύματα κειμένου, ώστε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση.¹ 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο μπορείτε να διαβάζετε τα εισερχόμενα μηνύματα καθώς και να υπαγορεύετε και να στέλνετε απαντήσεις. Και όλα αυτά χωρίς να παίρνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

ΛΗΨΗ
ΚΛΗΣΕΙΣ HANDS-FREE ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

Hands-free phone calls are possible via a Bluetooth® connection. Use voice commands to make phone calls while driving*

ΛΗΨΗ
ΕΠΑΦΕΣ

Το Mazda Connect μπορεί να δεχθεί από το smartphone σας έως και 5.000 επαφές.

ΛΗΨΗ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Mazda σας διαθέτει πολυάριθμες ρυθμίσεις με δυνατότητες διαμόρφωσης που σας προσφέρουν μια πιο βολική και άνετη εμπειρία οδήγησης.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για αντιμετώπιση προβλήματος; Δείτε πρώτα αυτή τη σελίδα με τις πιο συχνές ερωτήσεις.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1• Οι διαθέσιμες λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο εμπορικό αντιπρόσωπο.
• Το iPhone είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., καταχωρημένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το Apple CarPlay ® είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.
• ©2018 Google LLC, χρησιμοποιούνται με την έγκριση του κατόχου τους. Το Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google LLC. Τα Android, Android Auto και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.
• Το λεκτικό σήμα Bluetooth® και τα σχετικά λογότυπα ανήκουν στη Bluetooth SIG, Inc.

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΑΣ

Χάρη στο ραδιόφωνο με DAB έχετε πρόσβαση σε αναρίθμητους ραδιοφωνικούς σταθμούς με τους οποίους θα ανακαλύπτετε διαρκώς νέα μουσική. Αν αντίθετα προτιμάτε να ακούτε τα παλιά αγαπημένα σας κομμάτια, το USB και η τεχνολογία Bluetooth® θα συνδέσουν το τηλέφωνό σας σε ελάχιστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, θα απολαύσετε την καλύτερη ψυχαγωγία σε κάθε σας διαδρομή.

Ψυχαγωγία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ

Το αγαπημένο σας περιεχόμενο είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή με το DAB+ και με δυνατότητες που σας βυθίζουν στη μουσική και την ψυχαγωγία. Το Mazda σάς παρέχει επιλογές που φροντίζουν για την ψυχαγωγία σας.

DAB ΚΑΙ AM/FM

Με βελτιώσεις στον ήχο και στη λήψη σήματος ακούστε AM και FM σταθμούς καθαρότερα.

ΛΗΨΗ
GRACENOTE

Δείτε όνομα καλλιτέχνη, τίτλο άλμπουμ και τίτλο τραγουδιού όταν συνδέετε μια συσκευή ήχου USB.

ΛΗΨΗ
ΗΧΟΣ USB ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ USB

Απλώς συνδέστε μια συμβατή συσκευή στη θύρα USB και αρχίστε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με μια συμβατή μνήμη USB (memory stick).

ΛΗΨΗ
BLUETOOTH®

Μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας συνδέοντας μια συμβατή συσκευή Bluetooth®. 

 

ΛΗΨΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ GRACENOTE

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ GRACENOTE ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και ότι ο μοχλός ταχυτήτων βρίσκεται στη θέση park.

Δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση του Gracenote με φωνητικές εντολές.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ GRACENOTE - ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1 Τοποθετήστε μια μνήμη USB στον υπολογιστή σας με τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου χώρου.
2 Κάντε λήψη και αποθήκευση του αρχείου χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο ΛΗΨΗ στο κάτω μέρος αυτής της λίστας (το αρχείο είναι για την ευρωπαϊκή αγορά).
3 Τοποθετήστε το αρχείο στο ανώτερο επίπεδο της μνήμης USB (όχι σε φάκελο κατώτερου επιπέδου).
4 Όταν τελειώσετε κάντε ασφαλή εξαγωγή της μνήμης USB και αφαιρέστε την από τον υπολογιστή σας.
5 Εισαγάγετε τη μνήμη στη θύρα USB του αυτοκινήτου σας.
6 Επιλέξτε "Ρυθμίσεις" από το μενού της κεντρικής οθόνης σας.
7 Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να επιλέξετε "Ρυθμίσεις συστήματος".
8 Πατήστε "Ενημέρωση βάσης δεδομένων Gracenote" και το σύστημα θα εμφανίσει την τελευταία εγκατεστημένη έκδοση.
9 Όταν δείτε το μήνυμα "Θέλετε να ενημερώσετε τη βάση δεδομένων του Gracenote στην <έκδοση>;", βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης στη μνήμη USB. Στη συνέχεια, επιλέξτε "Ενημέρωση".
10 Η ενημέρωση μπορεί να χρειαστεί μερικά λεπτά.
11 Όταν τελειώσετε, το σύστημα θα σας πληροφορήσει αν η ενημέρωση ήταν επιτυχής και τότε μπορείτε να αφαιρέσετε με ασφάλεια τη μνήμη USB από τη θύρα.
Πραγματοποιήστε λήψη της τελευταίας έκδοσης Gracenote εδώ:

ΛΗΨΗ (890 MB)

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Mazda σας διαθέτει πολυάριθμες ρυθμίσεις με δυνατότητες διαμόρφωσης που σας προσφέρουν μια πιο βολική και άνετη εμπειρία οδήγησης.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για αντιμετώπιση προβλήματος; Δείτε πρώτα αυτή τη σελίδα με τις πιο συχνές ερωτήσεις.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ