ΓΕΝΙΚΑ

Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις όπως "Τι είναι το My Mazda" ή "Πρέπει να χρησιμοποιώ τηλέφωνο ή tablet για να έχω πρόσβαση στην εφαρμογή My Mazda" και να διαβάσετε για τις δυνατότητες και τα οφέλη της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας για την ομάδα μας που ασχολείται με τις σχέσεις με τους πελάτες και να μάθετε τη διαφορά μεταξύ κωδικού επιβεβαίωσης και εξουσιοδότησης ή πότε ενημερώνεται η εφαρμογή με τα δεδομένα του αυτοκινήτου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MYMAZDA;

Το MyMazda είναι μια εφαρμογή που σας παρέχει πληροφορίες για το όχημά σας όπως το ιστορικό του σέρβις και τα εγχειρίδια ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε έναν αντιπρόσωπο Mazda ή να λάβετε ενημερώσεις σχετικά με ανακλήσεις. Μπορείτε επίσης, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, να καλείτε την οδική βοήθεια. Αν έχετε Συνδεδεμένο όχημα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές άλλες δυνατότητες όπως ο τηλεχειρισμός, ο εντοπισμός οχήματος και η αποστολή προορισμού στο αυτοκίνητό σας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYMAZDA;

Η εφαρμογή MyMazda περιλαμβάνει έγγραφα όπως το Ψηφιακό αρχείο σέρβις - Digital Service Record (DSR), το οποίο σας πληροφορεί για το πότε χρειάζεται συντήρηση το αυτοκίνητό σας, καθώς και για την πιθανή ανάγκη αντικατάστασης των αναλώσιμων εξαρτημάτων. Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε τρέχουσες εγγυήσεις και συμβάσεις ή να κάνετε λήψη του ψηφιακού εγχειριδίου κατόχου. Μπορείτε ακόμα και να καλέσετε την οδική βοήθεια.

Ποιες συσκευές είναι συμβατές με την εφαρμογή MyMazda;

Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη συμβατότητα τόσο των συσκευών iOS όσο και των συσκευών Android:

Απαιτεί iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση. Συμβατό με iPhone, iPad και iPod touch.
Απαιτεί Android 7.0 ή νεότερη έκδοση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερες συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό;

Μπορείτε αλλά όχι ταυτόχρονα. Για λόγους ασφαλείας, η εφαρμογή κάνει αυτόματη αποσύνδεση των άλλων συσκευών όταν συνδέεται μια νέα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή σε tablet αντί για smartphone;

Ναι, αλλά ορισμένες επιλογές μπορεί να μην λειτουργούν σωστά καθώς τα tablet δεν υποστηρίζονται πλήρως.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για να μην μείνει καμία ερώτησή σας αναπάντητη, βρείτε απαντήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις στις άλλες κατηγορίες.