ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ. ΚΟΜΨΟ. ΓΝΗΣΙΟ MAZDA.

ΑΠΛΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ. ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ KODO.

Το κομψό, σύγχρονο εξωτερικό του ολοκαίνουργιου Mazda MX-30 εξισορροπεί μοναδικά το στιλ με τον ενθουσιασμό. Ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός Kodo εκφράζει μια ισχυρή προσωπικότητα που εστιάζει σε αυτά που έχουν σημασία: την απλότητα και τη δύναμη, αλλά και την ελαφρότητα και τη ζωντάνια. Είτε πρόκειται για μια χαλαρωτική βραδινή έξοδο είτε για μια επίσημη συνάντηση, ταιριάζει όμορφα σε κάθε σκηνικό, κάνοντας όμως πάντα μια δήλωση.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ KODO

Εξερευνήστε τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Mazda MX-30: πόρτες ελεύθερης εισόδου/εξόδου, cross-over εμφάνιση, ανεπιτήδευτες γραμμές – μια νέα ερμηνεία του σχεδιασμού Kodo, που δεν διακόπτεται ποτέ από υπερβολικές λεπτομέρειες. Στόχος του ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού είναι η δημιουργία μιας όσο το δυνατόν πιο μινιμαλιστικής εμφάνισης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΑΛΗΝΗΣ

Το καλά σχεδιασμένο εσωτερικό του Mazda MX-30 δεν συμβιβάζεται ποτέ σε θέματα άνεσης ή ομορφιάς, με έναν κομψό αλλά μίνιμαλ σχεδιασμό και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας. Το σπίτι σας μακριά από αυτό.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Βελτιστοποιήθηκε με σκοπό την τελειότητα: από τη πρόσοψη που αποπνέει φιλικότητα έως τις κομψές γραμμές του αμαξώματος, το εξωτερικό του Mazda MX-30 εντυπωσιάζει με την απόλυτα μινιμαλιστική του σχεδίαση. Και αν προσθέσουμε σε αυτά τις πόρτες ελεύθερης εισόδου/εξόδου, το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη αίσθηση ελαφρότητας και ελευθερίας.

ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ MAZDA

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

Το Mazda MX-30 διαθέτει τα πιο έντονα σμιλεμένα φώτα LED που έχουν υπάρξει ποτέ σε ένα Mazda. Εκφράζουν την ακρίβεια μηχανής και μια αίσθηση βάθους.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ MAZDA MX-30

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ MAZDA MX-30

Μάθετε πώς η προσέγγιση σωστού μεγέθους μάς βοήθησε να βρούμε την τέλεια μπαταρία για τις καθημερινές σας ανάγκες, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδεσιμότητα στο αυτοκίνητο και τις επιλογές φόρτισης για το Mazda MX-30.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ