συμφωνα με τισ επιλογεσ σασ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ mazda mx-5 rf

το mazda mx-5 rf προσαρμοσμενο στα μετρα σασ

Κάθε λεπτομέρεια του Mazda MX-5 RF έχει σχεδιαστεί με προσοχή, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη οδηγική απόλαυση και μεγαλύτερος έλεγχος του οχήματος. Όπως ακριβώς και με τα αποκλειστικά γνήσια εξαρτήματα της Mazda, μπορείτε να προσαρμόσετε το μοντέλο Mazda MX-5 με σκληρή οροφή όπως ακριβώς θέλετε.

προσαρμοστε ακομα και την παραμικρη λεπτομερεια

η αγαπη βρισκεται στισ λεπτομερειεσ

Κανένα μοντέλο δεν ενσωματώνει το DNA της Mazda όπως το Mazda MX-5. Όταν πρόκειται να αποδώσουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό roadster, δεν παραβλέπουμε καμία λεπτομέρεια. Έχουμε εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη μας για το MX-5, από τα κομψά ανάγλυφα στοιχεία στις ζάντες αλουμινίου του MX-5 έως την άψογη αρμονία της σπορ εξάτμισης.

κορυφαια αξεσουαρ

Είτε πρόκειται για τις σπορ ζάντες αλουμινίου, είτε για τα πρακτικά εσωτερικά χαρακτηριστικά, είτε για τα κομψά σπορ εξαρτήματα aero, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συλλογή εικόνων μας για να βρείτε τα κορυφαία αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΣΠΟΡ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δυναμική που ξεχωρίζει από μακριά. Όλα τα σπορ εξωτερικά πρόσθετα έχουν λαμπερό μαύρο χρώμα και προσθέτουν τις σωστές πινελιές για να ολοκληρώσουν τη δυναμική εμφάνιση του Mazda MX-5. Περιλαμβάνουν μπροστινές και πίσω ποδιές, πλευρικά μαρσπιέ και αεροτομή.

Καμερα οπισθοπορειας

Κάνουμε την όπισθεν παιχνιδάκι. Η κάμερα οπισθοπορείας βοηθάει στην εξάλειψη των νεκρών σημείων ακριβώς πίσω από το όχημα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε χαμηλές περιοχές που δεν είναι ορατές από τον πίσω καθρέφτη.

Σπορ εξατμιση bastuck

Αυτό το κατοχυρωμένο σύστημα εξάτμισης της Mazda από ανοξείδωτο ατσάλι αυξάνει το επίπεδο ενθουσιασμού που προκαλεί το MX-5 τόσο χάρη στον ήχο όσο και χάρη στην εμφάνισή του. Ακόμα και σε μια καθημερινή διαδρομή στην πόλη θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε πίστα αγώνων με αυτήν την σπορ εξάτμιση Bastuck πίσω σας.

Κιτ χαμηλωματος αναρτησης

Πλησιάστε ακόμα περισσότερο στον δρόμο. Με την ανάρτηση χαμηλωμένη στο Mazda MX-5, αυξάνεται ακόμα περισσότερο η έξαψη που νιώθετε κάθε φορά που το οδηγείτε. Επιπλέον, οι γραμμές του κομψού αμαξώματος ξεχωρίζουν όπως ποτέ άλλοτε. Κάθε φορά που το οδηγείτε, νιώθετε σαν να πετάτε.

κοκκινη ταπα πληρωσησ λιπαντικου

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν το MX-5 πραγματικά δικό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής της Mazda με ένα μόνο κλικ. Από τον κατάλογο αξεσουάρ έως τον εντοπισμό αντιπροσώπου, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

βρειτε εναν εμπ. αντιπρόσωπο mazda

Βρείτε έναν Εμπ. Αντιπρόσωπο στην περιοχή σας

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

1Τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και ορισμένα στοιχεία του εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού που εμφανίζονται μπορεί να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο του αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό ή αξεσουάρ, για τα οποία ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι οιπροτεινόμενες τιμές λιανικής από τη Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Στον υπολογισμό των τελών ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρξουν αποκλίσεις στις τιμές. Ρωτήστε τον επίσημο έμπορο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.