ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ;

MAZDA MX-5 TAKUMI

Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Χάρη στις κομψές γραμμές και τα εντυπωσιακά περιγράμματα, ο σχεδιασμός Kodo του Mazda MX-5 R-Sport τραβάει την προσοχή, ενώ το πολυτελές εσωτερικό και η άριστη δυναμική του οχήματος εξάπτουν τις αισθήσεις σας. Βελτιώσεις, όπως οι ζάντες αλουμινίου 16" RAYS και το εσωτερικό από δέρμα Nappa σε Burgundy, ολοκληρώνουν τη μοναδική εμφάνιση και αίσθηση.

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Από τη στιγμή που θα πιάσετε το τιμόνι του
Mazda MX-5 R-Sport, θα αντιληφθείτε το καλοσχεδιασμένο εσωτερικό στο οποίο τα χειριστήρια έχουν τοποθετηθεί εκεί ακριβώς που τα χρειάζεστε. Η θέση οδήγησης παρέχει απόλυτα φυσική αίσθηση, ενώ ο κινητήρας Skyactiv-G 1.5 132ps και το κομψό αμάξωμα δημιουργούν ένα αυτοκίνητο που κινείται ακριβώς όπως περιμένει ο οδηγός, με διαχειρίσιμη ισχύ και ελαφριά αίσθηση οι οποίες συμπληρώνουν την κορυφαία ευελιξία του αυτοκινήτου.

ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ ΣΕ ΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ

Η κορυφαία ανοιγόμενη οροφή σε γκρίζο χρώμα του Mazda MX-5 R-Sport ταιριάζει υπέροχα με το χρώμα του αμαξώματος Polymetal Gray Metallic. Και τα δύο μαζί δημιουργούν μια μονόχρωμη εμφάνιση που τονίζει τις λεπτομέρειες, όπως τα καλύμματα καθρεπτών σε απόχρωση Piano Black, τις ζάντες αλουμινίου Gun Metallic και το εσωτερικό από δέρμα Nappa σε Burgundy.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ JINBA ITTAI

Το Mazda MX-5 R-Sport διατηρεί την προσοχή σας στον δρόμο παρέχοντας παράλληλα μια πληθώρα διαισθητικών λειτουργιών. Κάθε στοιχείο είναι προσβάσιμο, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι παρεμβολές και να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: τη χαρά της οδήγησης. Διαπιστώστε το και μόνοι σας κάνοντας ένα test drive.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ NAPPA ΣΕ BURGUNDY

Το καλοσχεδιασμένο εσωτερικό από δέρμα Nappa σε Burgundy που διαθέτει το Mazda MX-5 R-Sport θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά, πριν ακόμα το πόδι σας αγγίξει το γκάζι.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 16" RAYS

Οι ζάντες αλουμινίου RAYS ZE40 σε Gun Metallic που είναι εμπνευσμένες από τους αγώνες σε συνδυασμό με τον άριστα σχεδιασμένο κινητήρα Skyactiv-G 1.5 132ps αναδεικνύουν ιδανικά τον χαρακτήρα του Mazda MX-5 R-Sport: την απόλυτη χαρά της οδήγησης.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 17" BBS

Οι σφυρηλατημένες ζάντες αλουμινίου 17" BBS σε συνδυασμό με τον κινητήρα Skyactiv-G 2.0L αναδεικνύουν ιδανικά τη χαρά της οδήγησης που προσφέρει το Mazda MX-5 RF SVP 2020. Οι κομψές ακτίνες και το φινίρισμα σε Dark Gunmetal Gray ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα του αμαξώματος Polymetal Gray και ολοκληρώνουν τη μονόχρωμη εμφάνιση.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών εναρμονίζονται άψογα με την σκούρα οροφή και τονίζουν τις ρευστές γραμμές του Mazda MX-5 SVP 2020, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda MX-5 TAKUMI. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

βρειτε εναν εμπ. αντιπρόσωπο mazda

Βρείτε έναν Εμπ. Αντιπρόσωπο στην περιοχή σας

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κλείστε ραντεβού για test drive