εκφραστε το στιλ και την προσωπικοτητα σασ

το mazda3 προσαρμοσμενο στα μετρα σασ

Απολαύστε ακόμα περισσότερο την οδήγηση με το ολοκαίνουργιο Mazda3, χάρη στα γνήσια αξεσουάρ της Mazda που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας με βελτιωμένο στιλ, άνεση και λειτουργικότητα. Σχεδιασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, όπως και το αυτοκίνητο.

ασύρματος φορτιστής

Τέρμα στα μπερδεμένα καλώδια. Φορτίστε το τηλέφωνό σας ασύρματα στον ενσωματωμένο σταθμό φόρτισης! (Για κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi)

φωτιζομενα διακοσμητικα θυρων

Προσθέστε προστασία και στιλ στο Mazda3 με τα διακοσμητικά θυρών από ανοξείδωτο χάλυβα.

πολυτελη πατακια

Πατάκια από υφάσματα απορρόφησης θορύβου με μεταλλικό λογότυπο. Πολυτελή σχεδίαση που ταιριάζει απόλυτα με την εκλεπτυσμένη καμπίνα του Mazda3.

λασπωτηρεσ

Οι ανθεκτικοί λασπωτήρες διατηρούν καθαρά τα όμορφα χαρακτηριστικά του Mazda3.

ζαντεσ αλουμινιου

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Mazda3 στις προτιμήσεις σας, χάρη στην ποικιλία από ζάντες αλουμινίου που διαθέτουμε.

μαυρα καλυμματα καθρεπτων

Τα μαύρα καλύμματα καθρεπτών εκφράζουν την ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

προσθετεσ πληροφοριεσ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής της Mazda. Αναζητήστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στον τοπικό Εμπ. Αντιπρόσωπο ή ζητήστε ένα test drive.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΜΠ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ MAZDA

Δείτε ποιος είναι κοντά σας

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Δοκιμάστε το  Mazda3 και δείτε τι το κάνει τόσο ξεχωριστό

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.