τα σημαντικοτερα αξεσουαρ

το ανανεωμενο mazda6

Το ανανεωμένο μοντέλο Mazda6 είναι πιο άνετο και ασφαλές από ποτέ. Επίσης, προσφέρουμε μια αποκλειστική σειρά γνήσιων αξεσουάρ Mazda για να ενισχύσουμε την αίσθηση απόλαυσης και να δώσουμε στο Mazda6 αυτό το κάτι παραπάνω για μια πιο προσωπική νότα.

φωτιζομενα διακοσμητικα θυρων

Το αυτοκίνητο και ο οδηγός είναι ένα – αυτό σημαίνει Mazda6. Τα προαιρετικά φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών, ο φωτισμός υποδοχής και τα πολυτελή πεντάλ αλουμινίου ενισχύουν περισσότερο αυτήν την αίσθηση.

λασπωτηρεσ

Διατηρήστε καθαρά τα όμορφα χαρακτηριστικά του Mazda 6 με τους ανθεκτικούς λασπωτήρες.

πολυτελη πατακια

Πατάκια από υφάσματα απορρόφησης θορύβου με μεταλλικό λογότυπο. Μια πινελιά πολυτέλειας που ταιριάζει απόλυτα με την εκλεπτυσμένη καμπίνα του Mazda 6

διακοσμητικο πλαισιο πισω προφυλακτηρα

Προστατεύει τον πίσω προφυλακτήρα σας με στιλ κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση του χώρου αποσκευών.

φωσ εδαφουσ

Ο φωτισμός θυρών LED (φώτα εδάφους) με το λογότυπο της Mazda δεν προσδίδει απλώς γοητεία, αλλά σας προστατεύει και από την ύπουλη λακκούβα που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόρτα σας στο σκοτάδι.

προσθετεσ πληροφοριεσ

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής της Mazda. Αναζητήστε τον πλησιέστερο Εμπ. Αντιπρόσωπο ή ζητήστε ένα test drive.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ MAZDA

Δείτε τον Εμπ. Αντιπρόσωπο της περιοχή σας

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κλείστε ραντεβού για test drive

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.