ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ MAZDA6 SEDAN 2021

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Κάντε το Mazda6 2021 πραγματικά δικό σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία γνήσιων αξεσουάρ της Mazda: Διαμόρφωση εξωτερικού, εξοπλισμό μεταφοράς, ασφάλεια, προστασία και άλλα. Αυτές οι πρόσθετες μικρές πινελιές θα σας βοηθήσουν να εξατομικεύσετε το αυτοκίνητό σας, ώστε να ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΣ

Τα βαμμένα καλύμματα κλειδιών της Mazda θα σας κάνουν να θέλετε να οδηγήσετε κάθε φορά που πιάνετε το κλειδί στα χέρια σας. Τα καλύμματα κλειδιών είναι διαθέσιμα σε 7 από τα χρώματα αυτοκινήτου και βάφονται με τις ίδιες απαιτητικές μεθόδους όπως και το ίδιο το αυτοκίνητο. Τα καλύμματα αλλάζουν εύκολα, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα κλειδιού για τον ή την σύντροφό σας.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ

Αυτά τα φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας μαζί με μια αίσθηση καλωσορίσματος, δημιουργώντας μια ακόμα πιο στενή σχέση ανάμεσα σε εσάς και το αυτοκίνητό σας.

ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ

Επιπλέον προστασία από οτιδήποτε μπορεί να συναντήσει στον δρόμο του, με το γνήσιο στιλ της Mazda.

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΑΤΑΚΙΑ

Προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης, κομψότητας και προστασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με τα πολυτελή πατάκια. Κεντημένα με το λογότυπο του Mazda6, προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ηχομόνωσης, για ακόμα πιο αθόρυβη οδήγηση.

ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΟΡΟΦΗΣ

Μια ιδιαίτερη αεροτομή οροφής ενισχύει τις σπορ γραμμές του Mazda6 Sedan, κάνοντάς το να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από το πλήθος.

ΦΩΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Τα σποτάκια LED φωτίζουν το έδαφος με το φωτεινό λογότυπο της Mazda όταν ανοίγετε τις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού, για να φτάνετε με στιλ και να αποφεύγετε τυχόν λακκούβες με λάσπες.

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ

Όταν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο ή πρέπει να ρυμουλκήσετε κάτι, όπως ένα τροχόσπιτο, ένα σκάφος, ένα τρέιλερ μεταφοράς αλόγων...

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAZDA6

Έχετε περιέργεια να ανακαλύψετε περισσότερα; Δείτε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που κάνει το Mazda6  τόσο ιδιαίτερο

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Εξερευνήστε λίγο περισσότερο την ιστορία του Mazda6 2021.

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.