αξεσουαρ που ξεχωριζουν

το ανανεωμενο mazda6

Το Mazda6 είναι πιο ασφαλές και άνετο από ποτέ. Επίσης, προσφέρουμε μια αποκλειστική σειρά γνήσιων αξεσουάρ Mazda για να ενισχύσουμε την αίσθηση απόλαυσης και να δώσουμε στο Mazda6 αυτό το κάτι παραπάνω για μια πιο προσωπική νότα.

φωτιζομενα διακοσμητικα θυρων

Το αυτοκίνητο και ο οδηγός είναι ένα – αυτό σημαίνει Mazda6. Τα προαιρετικά φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών, ο φωτισμός υποδοχής και τα πολυτελή πεντάλ αλουμινίου ενισχύουν περισσότερο αυτήν την αίσθηση.

προσαρτηση ποδηλατου

Το ποδήλατό σας μπορεί να μην χωράει στο αυτοκίνητο, αλλά χωράει στην οροφή με το εξάρτημα προσάρτησης ποδηλάτου. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης η σχάρα μαζί με άλλα εξαρτήματα.

πολυτελη πατακια απο υφασμα

Πατάκια από υφάσματα απορρόφησης θορύβου με μεταλλικό λογότυπο. Μια πινελιά σχεδιασμού πολυτέλειας που ταιριάζει απόλυτα με την εκλεπτυσμένη καμπίνα του Mazda6 2018.

πισω αεροτομη

Με την πίσω αεροτομή μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το Mazda6 Wagon θα ξεχωρίζει.

φωσ εδαφουσ

Ο φωτισμός θυρών LED (φώτα εδάφους) με το λογότυπο της Mazda δεν προσδίδει απλώς γοητεία, αλλά σας σώζει και από την ύπουλη λακκούβα που βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόρτα σας στο σκοτάδι.

προσθετεσ πληροφοριεσ

Μάθετε περισσότερα για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Από τον εντοπισμό του πλησιέστερου Εμπ. Αντιπροσώπου μέχρι και τη ζήτηση ενός test drive.

βρειτε εναν εμπ. αντιπροσωπο mazda

Δείτε τον Εμπ. Αντιπρόσωπο της περιοχής σας

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

Κλείστε ραντεβού για test drive

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.