ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑ-ΚΙΝΕΙ

ΟΙ ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΤΗΣ MAZDA

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΕΔΏ

ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ

Ένα Mazda είναι πάντα κάτι περισσότερο από ένα απλό αυτοκίνητο. Είναι μια πύλη για την ανακάλυψη νέων κόσμων, είτε πρόκειται για την πλούσια ιαπωνική κληρονομιά μας, είτε για μια εμπνευσμένη προσωπική εμπειρία, είτε για ένα οδικό ταξίδι που δεν θέλετε ποτέ να τελειώσει. Βυθιστείτε σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στο online περιοδικό μας.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΗΣ MAZDA

Από την επανασχεδίαση του κινητήρα εσωτερικής καύσης μέχρι την ανάπτυξη των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος, η Mazda εργάζεται σκληρά για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη βιωσιμότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ
ΛΕΞΙΚΟ MAZDA

Γνωρίζετε την προέλευση του ονόματος Mazda; Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση "Jinba Ittai" και αναρωτηθήκατε τι σημαίνει ή πώς να την προφέρετε; Όσα θέλετε να γνωρίζετε με τον απόλυτο οδηγό μας για την ιαπωνική ορολογία της Mazda.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αξέχαστα ταξίδια εντός και εκτός δρόμου μοιράζονται κορυφαίοι συγγραφείς αυτοκινήτου από τις Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Πάνω από τα νορβηγικά φιόρδ και μέσα από την αυστραλιανή ύπαιθρο, κατά μήκος των ακτών της Πορτογαλίας, στα βουνά της Ιαπωνίας ή μέσα από την αμερικανική ενδοχώρα. Μάθετε τι είναι αυτό που τα κάνει δρόμους που θα σας μείνουν αξέχαστοι.

 

ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΤΗΣ MAZDA

Η κρυφή γλώσσα των μορφών και πώς οι χώροι μεταξύ τους δημιουργούν δυναμική κίνηση. Ανακαλύψτε μερικές από τις βασικές έννοιες του ιαπωνικού σχεδιασμού που διέπουν τη φιλοσοφία της Mazda. Έτσι κάνουμε την οδήγηση μια εμπνευσμένη και προσωπική εμπειρία.

 

ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΏ
MAZDA CX-5: Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΜΙΑΣ ΕΙΚΌΝΑΣ

Πώς καταφέραμε να προσδώσουμε παγκόσμια απήχηση στα ιαπωνικά μας ιδανικά σχεδιασμού και επιδόσεων; Η ιστορία επιτυχίας του Mazda CX-5 ξεκίνησε με μια ιδέα που τελικά το έκανε ένα από τα SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία του. Ακολουθήστε την εξαιρετική άνοδο αυτού του αυτοκινήτου, που δοκιμάστηκε και αποδείχθηκε σε ακραίες συνθήκες από την Αρκτική μέχρι τα βουνά του Βιετνάμ.

 

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ ΜΑΣ
MAZDA CX-5: ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΣ

Με γνώμονα την καινοτομία και με την ελευθερία να ακολουθήσουν την έμπνευσή τους, γνωρίστε τους σχεδιαστές και τους μοντελιστές που μετέτρεψαν το όραμα και τη φιλοσοφία της Mazda στην τελευταία γενιά του Mazda CX-5. Τι πυροδότησε τη φαντασία τους; Πώς προχώρησαν;

 

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ

 

MAZDA MX-5 RF: ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ


Αυτό το εμβληματικό roadster έκανε ένα οδοιπορικό στις Εξωτερικές Εβρίδες. Είναι μια ιστορία ευελιξίας, μαγευτικής θέασης και γοητευτικών εκπλήξεων. Μπορείτε να κατεβάσετε την οροφή χωρίς να διακυβεύσετε τις ανέσεις μιας κλειστής διαδρομής; Μπορεί ο συμπαγής σχεδιασμός να παρέχει ακόμα αρκετό χώρο για ό,τι θέλετε να πάρετε μαζί σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ ΜΑΣ