#MAZDADISCOVERS

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ ΤΈΧΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΈΑ ΣΕΙΡΆ ΤΗΣ MAZDA ΣΤΟ YOUTUBE

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ MAZDA DISCOVERS

Η νέα μας σειρά YouTube #MazdaDiscovers γιορτάζει αυτούς που έχουν τη χειροτεχνία στο DNA τους - ακριβώς όπως η Mazda. Στο τελευταίο μας επεισόδιο η Lilia και ο Kai ταξιδεύουν από την Κολωνία στη Ρώμη για να συναντήσουν μία από τις ιδιαίτερα σεβαστές γιαγιάδες -  nonnas της Ιταλίας, η οποία φτιάχνει ζυμαρικά εδώ και δεκαετίες.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 


Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς #MazdaDiscovers οι Γερμανοί YouTubers, Lilia και Kai, ταξιδεύουν από την Κολωνία στη Ρώμη για να συναντήσουν μια από τις πιο γνωστές γιαγιάδες της Ιταλίας, τη Nonna Nerina, η οποία έχει ως αποστολή να μοιραστεί την παραδοσιακή τέχνη της παρασκευής ζυμαρικών με την επόμενη γενιά.

 

Η χειροτεχνία αποτελεί μέρος του DNA μας για πάνω από 100 χρόνια και είναι οι Takumi Masters μας που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες, την επιδεξιότητα και τις ιαπωνικές παραδόσεις τους για να ζωντανέψουν τα νέα σχέδια αυτοκινήτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ταξιδεύουμε με τους δημιουργούς περιεχομένου για να ανακαλύψουμε άλλους σπουδαίους τεχνίτες σε όλο τον κόσμο, όπως οι φημισμένες γιαγιάδες - Nonnas της Ιταλίας.

 

Στη δεύτερη σειρά #MazdaDiscovers του YouTube, οι δημιουργοί Lilia και Kai έκαναν ένα οδοιπορικό από την Κολωνία στη Ρώμη για να γνωρίσουν μια τέτοια nonna που φτιάχνει με δεξιοτεχνία ζυμαρικά από τότε που ήταν μικρό κορίτσι. Και όπως οι Takumi Masters μας, μεταδίδει την τέχνη της στην επόμενη γενιά.

Η Lilia και ο Kai αποκαλύπτουν τις ιδιαιτερότητες της παρασκευής ζυμαρικών της Nonna Nerina και πώς η επιδεξιότητα, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά υλικά και το πάθος, είναι αυτό που την κάνει πραγματικά αυθεντική.

Η εγγονή της Nonna Nerina, η Chiara, το εξηγεί τέλεια:

 


"Το να φτιάχνεις χειροποίητα ζυμαρικά είναι δύσκολο, δεν υπάρχει συνταγή, είναι κάτι που πρέπει να το νιώθεις και κάθε μέρα είναι διαφορετικό".

 


"[Είναι] τόσο διαφορετικά από αυτά που μπορείς να αγοράσεις, επειδή τεντώνονται με το χέρι, οπότε είναι πιο ελαφριά και γεμάτα αέρα στο εσωτερικό τους. Είναι τόσο λεπτό που μπορείς να διαβάσεις ένα γράμμα αγάπης μέσα από αυτό και το αεράκι μπορεί να το σηκώσει".

 

mazda-stories

 

 

 

Παρακολουθήστε ολόκληρο το επεισόδιο 2 του #MazdaDiscovers στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε το απίστευτο ταξίδι που έκαναν η Lilia και ο Kai, με το Mazda CX-60, για να συναντήσουν τη Nonna Nerina και την εγγονή της και να ανακαλύψουν την αληθινή τέχνη των ζυμαρικών.

 

 

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE

Αυτό αποτελεί συνέχεια του επεισοδίου 1 με τους αδελφούς Boisset, Mikel και Alex, κινηματογραφιστές από την Ισπανία, οι οποίοι πήραν το Mazda CX-5 από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα για να συναντήσουν τον ιδρυτή της εταιρείας κατασκευής ξύλινων σανίδων του σερφ Yoni Surfboards. Δείτε πώς ο Ze συνδυάζει τις δύο αγάπες του - τη χειροτεχνία και τη φύση - για να φτιάχνει όμορφες, βιώσιμες σανίδες.

 

Παρακολουθήστε τα επόμενα επεισόδιά μας, όπου θα συνεχίσουμε να σας ταξιδεύουμε σε όλη την Ευρώπη για να ανακαλύψουμε άλλους που βρίσκονται στην κορυφή της τέχνης τους, και τα οποία θα σας τα διηγηθούν εκείνοι που το εκτιμούν περισσότερο. Στη συνέχεια θα γιορτάσουμε την τέχνη της ζημιάς μέσω του Kintsugi (επιδιόρθωση σπασμένων αγγείων με χρυσό)... 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ

Ανακαλύψτε τι κάνει τη Mazda μια μάρκα που δεν μοιάζει με καμία άλλη: μοναδική, εκφραστική, ξεχωριστή. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα περιεχόμενα σχετικά με το τι υπάρχει στα αυτοκίνητά μας, καθώς και για το πού μπορούν να σας οδηγήσουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδρομή;

AMAMI OSHIMA

Οι δρόμοι ελικοειδείς και το φαγητό νόστιμο, το Amami Oshima δεν απέχει πολύ από την ηπειρωτική Ιαπωνία, αλλά είναι ένας κόσμος ξεχωριστός με εκπληκτικές διαδρομές και ζωντανή κουζίνα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΕΞΙΚΟ MAZDA

Γνωρίζετε την προέλευση του ονόματος Mazda; Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση "Jinba Ittai" και αναρωτηθήκατε τι σημαίνει ή πώς να την προφέρετε; Όσα θέλετε να γνωρίζετε  με τον απόλυτο οδηγό μας για την ιαπωνική ορολογία της Mazda.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΙΑΠΩΝΙΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ

Εξερευνήστε τους λόγους πίσω από τη φήμη της Mazda για τον εμβληματικό σχεδιασμό. Οι δάσκαλοι Takumi χρησιμοποιούν μια γλώσσα μορφών και χώρου για να δημιουργήσουν την αίσθηση της δυναμικής κίνησης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Καθίστε σε αυτό το εμβληματικό μετατρέψιμο αυτοκίνητο για ένα οδικό ταξίδι στις Outer Hebrides. Είναι μια ιστορία ευελιξίας, μαγευτικής θέας και μερικών απροσδόκητων ανατροπών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΣ

Το Mazda CX-5 έχει να κάνει με τους σχεδιαστές. Έχοντας το ελεύθερο περιθώριο να ακολουθήσουν την έμπνευσή τους, μετέτρεψαν το όραμα και τη φιλοσοφία της Mazda σε ένα SUV με τις καλύτερες πωλήσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ακολουθήστε τη Mazda σε συναρπαστικά ταξίδια κατά μήκος των νορβηγικών φιόρδ, καθώς και στις ακτές της Πορτογαλίας και σε όλα τα βουνά της Ιαπωνίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ