#MAZDADISCOVERS

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗ MAZDA ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ YOUTUBE

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ #MAZDADISCOVERS

Η δεξιοτεχνία είναι στο DNA της Mazda μας και για να γιορτάσουμε τους ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας, στείλαμε δημιουργούς περιεχομένου που το εκτιμούν αυτό να συναντήσουν τους τεχνίτες που το ζουν. Κάθε σειρά #MazdaDiscovers συνδυάζει έναν YouTuber για να ζωντανέψει την ιστορία ενός ειδικού τεχνίτη.

ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς μας #MazdaDiscovers οι Ισπανοί YouTubers, οι αδελφοί Boisset, ταξιδεύουν από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα για να συναντήσουν τον άνθρωπο πίσω από την κατασκευή ξύλινων σανίδων του σερφ, την Yoni Surfboards.

 

 

Η δεξιοτεχνία έχει ενσωματωθεί στο DNA της Mazda τα τελευταία 100 χρόνια, συνδυάζοντας την ιαπωνική κληρονομιά και το έμπειρο χέρι των Takumi Masters. Θέλουμε να βρούμε ανθρώπους που μοιράζονται το πάθος μας, γι' αυτό στείλαμε δημιουργούς περιεχομένου που το εκτιμούν αυτό να συναντήσουν τους τεχνίτες που το ζουν.

Στην πρώτη οι αδελφοί Boisset Mikel και Alex, κινηματογραφιστές από την Ισπανία, ταξιδεύουν από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα με το Mazda CX-5 για να συναντήσουν τον ιδρυτή της Yoni Surfboards, Ze. Αυτός συνδυάζει τις δύο αγάπες του - τη χειροτεχνία και τη φύση - για να κατασκευάσει βιώσιμες σανίδες. Με ένα μόνο δέντρο, μπορεί να σκαλίσει μέχρι και είκοσι σανίδες του σερφ και για κάθε μία που πουλάει φυτεύει ένα νέο δέντρο. Μάθετε πώς ο Ze ερωτεύτηκε την τέχνη του και γιατί φτιάχνει κάτι περισσότερο από σανίδες του σερφ - πρόκειται για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ήθους για πολλές επόμενες γενιές

Ακολουθήστε το κανάλι της Mazda στο Youtube για να παρακολουθήσετε πρώτοι τα επόμενα επεισόδια του Mazda Discovers με περισσότερα εκπληκτικά ταξίδια σε όλη την Ευρώπη και νέους τεχνίτες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσέξτε τα επόμενα επεισόδιά μας, όπου θα σας ταξιδέψουμε σε όλη την Ευρώπη για να ανακαλύψουμε άλλους που βρίσκονται στην κορυφή της τέχνης τους, και τα οποία θα σας τα διηγηθούν εκείνοι που την εκτιμούν περισσότερο - από την πολυπλοκότητα που απαιτείται για τη δημιουργία παραδοσιακών σχεδίων κιμονό στη Γερμανία μέχρι τον εορτασμό της τέχνης της ζημιάς μέσω του Kintsugi (επιδιόρθωση σπασμένων αγγείων με χρυσό) στο Ηνωμένο Βασίλειο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΥΝ

Ανακαλύψτε τι κάνει τη Mazda μια μάρκα που δεν μοιάζει με καμία άλλη: μοναδική, εκφραστική, ξεχωριστή. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα περιεχόμενα σχετικά με το τι υπάρχει στα αυτοκίνητά μας, καθώς και για το πού μπορούν να σας οδηγήσουν. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδρομή;

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΗΣ MAZDA

Από την επανασχεδίαση του ταπεινού κινητήρα εσωτερικής καύσης μέχρι την ανάπτυξη των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος, η Mazda εργάζεται σκληρά για να φέρει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη βιωσιμότητα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Καθίστε σε αυτό το εμβληματικό μετατρέψιμο αυτοκίνητο για ένα οδικό ταξίδι στις Outer Hebrides. Είναι μια ιστορία ευελιξίας, μαγευτικής θέας και μερικών απροσδόκητων ανατροπών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΣ

Το Mazda CX-5 έχει να κάνει με τους σχεδιαστές. Έχοντας το ελεύθερο περιθώριο να ακολουθήσουν την έμπνευσή τους, μετέτρεψαν το όραμα και τη φιλοσοφία της Mazda σε ένα SUV με τις καλύτερες πωλήσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η γέννηση ενός θρύλου: μάθετε τι συνέβαλε στο να γίνει το Mazda CX-5 ένα από τα πιο εμπορικά SUV της κατηγορίας του.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ακολουθήστε τη Mazda σε συναρπαστικά ταξίδια κατά μήκος των νορβηγικών φιόρδ, καθώς και στις ακτές της Πορτογαλίας και σε όλα τα βουνά της Ιαπωνίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ