σχεδιαζοντασ το αυριο

με αγαπη για την οδηγηση

σχεδιασμοσ επομενησ γενιασ

Οι σχεδιαστές μας δημιουργούν πρωτότυπα αυτοκίνητα με πραγματικό σκοπό, όχι μόνο με όμορφη εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας τη φιλοσοφία και τις αξίες του σχεδιασμού Kodo: Η ψυχή της κίνησης, αναπτύσσουμε ιδέες που προσδίδουν ψυχή και προσωπικότητα. Με την αίσθηση ζωτικότητας, την κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνισή τους, τα πρωτότυπα αυτοκίνητά μας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό επόμενης γενιάς που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα Mazda που θα οδηγήσετε στο μέλλον. Στρέφουν εγγυημένα όλα τα βλέμματα πάνω σας και προκαλούν συγκίνηση.

δειτε το μελλον να παιρνει μορφη

Στο Tokyo Motor Show το 2017, η Mazda παρουσίασε δύο πρωτότυπα αυτοκίνητα που αποκάλυψαν τις ιδέες μας για τον σχεδιασμό επόμενης γενιάς με το Mazda Vision Coupé και για το μέλλον των hatchback μικρών διαστάσεων με το Mazda Kai Concept. Ο διεθνής επικεφαλής σχεδιασμού μας, Ikuo Maeda, εξηγεί σε αυτό το βίντεο τι προσπαθούν να πετύχουν οι σχεδιαστές μας.

πωσ εχει εξελιχθει ο τροποσ σκεψησ μασ για τον σχεδιασμο

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού KODO: Η ψυχή της κίνησης ξεκίνησε το 2010. Για εμάς, ένα αυτοκίνητο είναι κάτι περισσότερο από μέταλλο που σας μεταφέρει από το ένα μέρος στο άλλο. Θα πρέπει να έχει ζωτικότητα και να δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό με τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Οι σχεδιαστές μας προσπάθησαν να αποτυπώσουν αυτήν την ασύλληπτη ιδιότητα χρησιμοποιώντας τον σχεδιασμό Kodo σε πρωτότυπα αυτοκίνητα, όπως τα Koeru, Hazumi, MX-5 Speedster και MX-5 Spyder.

koeru

Με εξαιρετικά αεροδυναμικό σχήμα, χαμηλή καμπίνα και ευρείες αναλογίες, το Mazda Koeru Crossover SUV προσφέρει έντονη αίσθηση ταχύτητας και επιβλητική παρουσία. Το σχήμα βελτιστοποιεί τη ροή αέρα για να ενισχύσει την ευστάθεια, ειδικά σε υψηλότερες ταχύτητες, προσφέροντας εξαιρετικά απολαυστική οδήγηση.

hazumi

Η γλώσσα του σχεδιασμού Kodo μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς για τη δημιουργία εντυπωσιακών αυτοκινήτων κάθε μεγέθους. Το Mazda Hazumi είναι ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο μικρού μεγέθους, εμπνευσμένο από την ιδέα ενός μικρού αλλά ζωηρού ζώου. Παρά το μικρό του μέγεθος, η Mazda αρνήθηκε να συμβιβαστεί και το Hazumi είναι πλήρως εξοπλισμένο με την προηγμένη τεχνολογία Skyactiv.

mx-5 speedster/spyder

Προωθήσαμε τη φιλοσοφία της διασκεδαστικής οδήγησης ενός ελαφριού αυτοκινήτου σε νέα επίπεδα με τα πρωτότυπα αυτοκίνητα Mazda MX-5 Speedster και Mazda MX-5 Spyder. Εμπνευσμένο από vintage κλασικά αυτοκίνητα, το Spyder διαθέτει υφασμάτινη οροφή, μάσκα εισαγωγής αέρα με γρίλια και ειδικούς τροχούς 17”. Το Speedster επαναφέρει το Roadster στα απολύτως απαραίτητα στοιχεία για εντυπωσιακή οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο.

αριστοτεχνια

η δυναμη του ανθρωπινου αγγιγματοσ

Προκειμένου να προκαλέσουμε συναίσθημα σε εσάς όταν βλέπετε και οδηγείτε ένα Mazda, επιμένουμε να δίνουμε ζωή στα αυτοκίνητά μας χρησιμοποιώντας την ικανότητα των ανθρώπινων χεριών και τη δύναμη του ανθρώπινου αγγίγματος. Η αφοσίωση στη χειροποίητη ποιότητα σάς βοηθά να νιώσετε τη χαρά της οδήγησης και να δημιουργήσετε έναν ισχυρό δεσμό με το Mazda.

εξερευνηστε την αριστοτεχνια