εγγυήσεις

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ MAZDA: Ο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ

Με τις εγγυήσεις για καινούργια και μεταχειρισμένα οχήματα και τις επεκτάσεις εγγύησης που παρέχονται με το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας, μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε το ταξίδι σας, γνωρίζοντας ότι είμαστε πάντα δίπλα σας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι, η υπηρεσία Mazda Europe Service θα σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε σε περισσότερες από 30 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ MAZDA ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουμε. Και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη σιγουριά μας μαζί σας. Μάλιστα, είμαστε τόσο σίγουροι που τα οχήματά μας διαθέτουν εκτεταμένη κάλυψη εγγύησης. Για παν ενδεχόμενο. Μπορούν να συμβούν λάθη. Εξάλλου είμαστε άνθρωποι. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς τα διορθώνουμε.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MAZDA

Η εργοστασιακή Εγγύηση καινούργιου οχήματος της Mazda ισχύει για 3 έτη ή 100.000 χλμ., όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η MAZDA Autoone προσφέρει +2 χρόνια επέκταση εγγύησης , συνολικά δηλ. 3+2 χρόνια  ή μέχρι 150,000χλμ. όποιο από τα 2 έρθει πρώτο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση για επιδιόρθωση κατασκευαστικών ελαττωμάτων ή ελαττωμάτων στα υλικά. 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ MAZDA

Η Εγγύηση βαφής και η εγγύηση διάβρωσης επιφάνειας της Mazda καλύπτουν το όχημά σας για 3 έτη, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.  Τυχόν ελαττώματα στη βαφή που προκλήθηκαν κατά τη διαδικασία κατασκευής θα επισκευαστούν από έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη σέρβις της Mazda οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MAZDA

Η εγγύηση αμαξώματος της Mazda καλύπτει το αμάξωμα έναντι διάβρωσης για 12 χρόνια, Ανεξαρτήτων χιλιομέτρων.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ MAZDA

Τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda που αγοράσατε σε συνδυασμό με ένα καινούργιο όχημα καλύπτονται μέχρι τη λήξη ισχύος της Εγγύησης καινούργιου οχήματος (3 έτη ή 100.000 χλμ., όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).2