ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Απολαύστε τη διαδρομή σας με σιγουριά γνωρίζοντας ότι το Mazda σας θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας χάρη στον βελτιωμένο εντοπισμό θέσης. Φτάστε στον προορισμό σας χωρίς κόπο με τη μεγάλη και εντυπωσιακή οθόνη. Δείτε τις διαδρομές σας καθαρά και εύκολα μέσα από τη μεγάλη επιφάνεια των 8,8 ιντσών.

ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ 3D

Ο γυροσκοπικός αισθητήρας 3D συμβάλλει στον εντοπισμό της θέσης σας με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε πολυσύχναστες διασταυρώσεις ή κόμβους αυτοκινητοδρόμων.

ΟΘΟΝΕΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και αντίθεσης της κεντρικής οθόνης ή της οθόνης Head-Up Display που είναι διαθέσιμη ως επιλογή, η οποία προβάλλει τις πληροφορίες πάνω στο εμπρός παρμπρίζ.

ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να πηγαίνετε μπρος-πίσω αναζητώντας την οθόνη μουσικής και την οθόνη πλοήγησης. Δείτε ταυτόχρονα τις πληροφορίες χάρτη και μουσικής με τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΗ

Μπορείτε να ενημερώσετε τα δεδομένα του χάρτη στην κάρτα SD της πλοήγησης με το εργαλείο ενημέρωσης χάρτη.

*Μετά από την περίοδο δωρεάν ενημέρωσης χάρτη, υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις κατόπιν πληρωμής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ
Mazda Connect
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Στην περιοχή λήψης μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και βήμα προς βήμα οδηγίες για το σύστημα πλοήγησης του Mazda σας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΕΞΕΩΝ

Με την εισαγωγή του συνδυασμού ονόματος κτιρίου και ονόματος περιοχής ή απλώς με την εισαγωγή μέρους του ονόματος, εμφανίζεται μια λίστα προορισμών. Μπορείτε να ορίσετε τον προορισμό ευκολότερα και γρηγορότερα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Μπορείτε να ορίσετε τον προορισμό με βάση μια διεύθυνση, κοντινές εγκαταστάσεις κ.λπ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μεταξύ των αποθηκευμένων αγαπημένων σας σημείων (έως και 50 σημεία) και να ορίσετε τον προορισμό χωρίς χρονοτριβή.

ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δεν θα βρίσκεστε πλέον στο σκοτάδι σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του οχήματός σας. Οι λειτουργίες διάγνωσης του αυτοκινήτου και αναφοράς καλής λειτουργίας του οχήματος είναι πάντοτε προσβάσιμες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες για την εξοικονόμηση καυσίμου, τη συντήρηση και το εγχειρίδιο κατόχου πάνω στην οθόνη σας. Κατανοήστε εύκολα την κατάσταση του οχήματός σας μέσα από σχετικά και συγκεκριμένα δεδομένα που είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ενημερωθείτε για τις ανάγκες και τον χρόνο συντήρησης του οχήματός σας, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής λαδιών

ΛΗΨΗ
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ

Γύρω στις 200 προειδοποιητικές φωτεινές ενδείξεις ή ειδοποιήσεις σχετικά με το αυτοκίνητό σας είναι συνδεδεμένες με το εγχειρίδιο κατόχου της οθόνης. Μάθετε περισσότερα για αυτές τις προειδοποιητικές ενδείξεις απευθείας από την άνεση της οθόνης σας.

ΛΗΨΗ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Δείτε πώς επηρεάζουν την εξοικονόμηση καυσίμου του οχήματός σας ο τρόπος οδήγησής σας ή οι πρόσφατες διαδρομές σας. Για περιοχές στις οποίες είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη λειτουργία, δείτε επίσης λεπτομέρειες για την απόδοση σχετικά με το istop ή με την ανάκτηση ενέργειας του iELOOP.

ΛΗΨΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αν το αυτοκίνητό σας είναι εφοδιασμένο με το ηχοσύστημα Bose®, οι ρυθμίσεις AUDIOPILOT™ και Centerpoint® μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν.*

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Ελέγξτε εδώ αν η κινητή συσκευή σας είναι συμβατή.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΗΨΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΕΞΕΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Βρείτε περισσότερα θέματα και απαντήσεις στις ενότητες Ρυθμίσεις και Υποστήριξη και Συχνές ερωτήσεις.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

Το Mazda Connect σας χαρίζει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σας από ένα τηλέφωνο Android ή iPhone χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Διαθέτει επίσης Android Auto™/Apple Carplay™ και λειτουργία βίντεο και αναπαραγωγής μέσω USB, ώστε να απολαμβάνετε εσείς και οι συνεπιβάτες σας την αγαπημένη σας μορφή ψυχαγωγίας εν κινήσει.*

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για αντιμετώπιση προβλήματος; Δείτε πρώτα αυτή τη σελίδα με τις πιο συχνές ερωτήσεις.

 

*Τα AudioPilot® και Centerpoint® είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Bose Corporation.

*Το iPhone είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., καταχωρημένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το Apple CarPlay™ είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

*©2018 Google LLC, χρησιμοποιούνται με την έγκριση του κατόχου τους. Το Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google LLC. Τα Android, Android Auto™ και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.