ΤΟ MAZDA CX-5 ΤΟΥ 2023

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ ΤΟΥ MAZDA CX-5 ΤΟΥ 2023

MAZDA CX-5 ΦΤΙΑΓΜΈΝΟ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

Νιώστε πιο κοντά στο Mazda CX-5 σας με αποκλειστικά σχεδιασμένα αξεσουάρ. Τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική οδηγική εμπειρία και μια εντύπωση υψηλής ποιότητας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ανασυρόμενη μπάρα ρυμούλκησης

Όταν δεν χρειάζεστε τη μεγάλη ικανότητα ρυμούλκησης του Mazda CX-5 σας, απλά αποσύρετε τον κοτσαδόρο με κομψό τρόπο. Όταν επιστρέψετε στη ρυμούλκηση, απλά τραβήξτε την έξω και είστε έτοιμοι να ρυμουλκήσετε.

Προσάρτηση σκι/σνόουμπορντ

Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητες του χώρου αποσκευών σας, διατηρώντας παράλληλα το εσωτερικό καθαρό και στεγνό μετά την κατάβαση στις πίστες. Το εξάρτημα για τα σκι ή το snowboard σας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απολαμβάνετε δραστήριες χειμερινές διακοπές, κρατώντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου για τον εαυτό σας.

Προσάρτηση ποδηλάτου

Φορτώστε και ασφαλίστε τα ποδήλατά σας στην οροφή με εύκολο και διαισθητικό τρόπο, εξασφαλίζοντας παράλληλα ορατότητα 360°. Επεκτείνετε τη χωρητικότητα των φορτίων σας και πάρτε τα ποδήλατά σας όπου θέλετε.

Μεταφορέας ποδηλάτων (τριών ποδηλάτων)

Αυτός ο κομψός, ελαφρύς μεταφορέας ποδηλάτων σας επιτρέπει να μεταφέρετε έως και τρία ποδήλατα όπου κι αν σας πάει η περιπέτεια. Τοποθετείται πολύ εύκολα στον κοτσαδόρο και γέρνει προς τα εμπρός για γρήγορη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών.

Κουτί μεταφοράς

Τοποθετήστε όλο το φορτίο σας στην οροφή για να κρατήσετε το αρμονικό εσωτερικό μόνοι σας. Το κιβώτιο μεταφοράς είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη μεταφορά αντικειμένων, όπως πρόσθετες αποσκευές, και είναι εύκολο να αποθηκευτεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Μήπως τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας τράβηξαν την προσοχή σας; Μάθετε περισσότερα για τις επιλογές εξατομίκευσης της Mazda περιηγούμενοι στον κατάλογο αξεσουάρ μας ή απευθυνθείτε σε έναν από τους αντιπροσώπους μας.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ MAZDA CX-5 ΤΟΥ 2023

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda CX-5 2023 . Ζήστε την εμπειρία του αυτοκινήτου με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΌΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ MAZDA

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της Mazda.

έμπορος