ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ MAZDA CX-5 ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Νιώστε πιο κοντά στο δικό σας Mazda CX-5 με αποκλειστικά σχεδιασμένα αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για σπορ εξαρτήματα aero για το μπροστινό και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είτε για φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών, τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε την προσωπική σας οδηγική εμπειρία και σας προφέρουν εμφάνιση υψηλής ποιότητας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΣ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ AERO ΤΟΥ MAZDA CX-5

Έχουμε δημιουργήσει προσεκτικά σχεδιασμένα αξεσουάρ που αποδίδουν άψογα με το  Mazda CX-5. Ως χρώμα επιλέχθηκε το μαύρο που, σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες σε γυαλιστερό ασημί, προσδίδει μια αίσθηση υψηλής ποιότητας και αυστηρότητας. Τα εξαρτήματα aero τονίζουν τη σταθερότητα του οχήματος μειώνοντας το αισθητό ύψος του.

ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Χάρη στην ενημερωμένη τεχνολογία Skyactiv, τη σταθερή εξέλιξη του σχεδιασμού KODO αλλά και την κομψότητα και την εργονομία του, το Mazda CX-5 αιχμαλωτίζει με την οδηγοκεντρική φιλοσοφία του. Ανακαλύψτε άλλα κορυφαία αξεσουάρ μας στην παρακάτω συλλογή και δείτε επιλογές για να προσαρμόσετε το Mazda σας στο προσωπικό σας  στιλ. 

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ

Αναδείξτε το Mazda σας με αυτά τα φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών που φέρουν το λογότυπο CX-5 σε λευκό χρώμα στα μπροστινά διακοσμητικά θυρών.

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ

Όταν δεν χρειάζεστε την μεγάλη ικανότητα ρυμούλκησης του Mazda CX-5, απλώς αποσύρετε με στιλ την μπάρα ρυμούλκησης. Όταν χρειαστείτε ρυμούλκηση, απλώς τραβήξτε την προς τα έξω και είστε έτοιμοι να ρυμουλκήσετε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Δύο τμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι κορυφαίας ποιότητας τα οποία προσδίδουν πολυτέλεια στο πορτ-μπαγκάζ σας. Ένα διακοσμητικό στοιχείο που αποδεικνύει την προσοχή σας στις λεπτομέρειες.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ

Ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και τους ρύπους, η επένδυση πορτ-μπαγκάζ δεν προστατεύει μόνο το πορτ-μπαγκάζ σας, αλλά συμπληρώνει την υπέροχη εμφάνισή του χάρη στην κομψή σχεδίαση και το μοντέρνο λογότυπο Mazda CX-5.

ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ

Οι μπάρες οροφής αλουμινίου συμπληρώνουν την εμφάνιση του Mazda CX-5. Αν προσθέσετε και τις εγκάρσιες μπάρες, έχετε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς πρόσθετου φορτίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας κέντρισαν το ενδιαφέρον σας; Περιηγηθείτε στον κατάλογο των αξεσουάρ μας ή απευθυνθείτε σε έναν Εμπορικό Αντιπρόσωπο και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές εξατομίκευσης της Mazda. 

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ 2021 MAZDA CX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 2021 Mazda CX-5. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον Εμπ. Αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.