MAZDA CX-5 2023

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΟΣΗ
 

PRIME-LINE

Το Mazda CX-5 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα βασικών χαρακτηριστικών, από ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων έως προβολείς LED - δηλαδή όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε μια συναρπαστική και ταυτόχρονα άνετη οδήγηση.

MAZDA CONNECT ΜΕ ΟΘΌΝΗ 10,25"

ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΊΑΣ

Το Mazda Connect είναι το σύστημα infotainment επόμενης γενιάς με πολλές λειτουργίες συνδεδεμένου smartphone. Συνδέστε το αυτοκίνητό σας με εφαρμογές μουσικής ή ψυχαγωγίας και ακούστε ό,τι θέλετε. Το σύστημα μπορεί εύκολα να λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού για μελλοντικές εφαρμογές συνδεσιμότητας.

ΈΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΟΓΚΏΔΗ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ

ΕΠΊΠΕΔΟΣ ΧΏΡΟΣ ΦΌΡΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΆΠΕΔΟ

Ακόμα και όταν τα καθίσματα είναι αναδιπλωμένα για επιπλέον χώρο, το διευρυμένο δάπεδο του χώρου φόρτωσης είναι εντελώς επίπεδο για να διευκολύνει τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων.

CENTER-LINE

Το Mazda CX-5 εξοπλίζεται με κομψές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών ως στάνταρ στην έκδοση Centre-Line. Εκτός από τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό, σε αυτή την έκδοση προσθέτονται και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός ή ο αισθητήρας φωτός και βροχής.

ΟΔΗΓΉΣΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ

ΝΈΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 17 ΙΝΤΣΏΝ (ΑΣΗΜΊ ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ)

Οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε ασημί μεταλλικό χρώμα και σχέδιο Mazda εγγυώνται μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση, τόσο όσο είστε σε στάση ή εν κινήσει.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ ΆΝΕΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΔΎΟ ΖΩΝΏΝ

Όταν μόνο η μία πλευρά του αυτοκινήτου βρίσκεται εκτεθειμένη στον ήλιο, μπορεί να είναι δύσκολο να συμφωνήσετε στις ρυθμίσεις του κλιματισμού. Το σύστημα κλιματισμού Dual-Zone Climate Control βάζει τέλος σε κάθε συζήτηση, επιτρέποντας στον συνοδηγό και τον οδηγό να επιλέγουν τις δικές τους ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Εξάλλου, όλοι είναι διαφορετικοί, σωστά;

ADVANTAGE

Το Mazda CX-5 Advantage προσφέρει άνεση και ασφάλεια για όλη την οικογένεια. Διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία που επιτρέπει εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις και απόκριση στο δρόμο, σε συνδυασμό με ένα ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό. Το Mazda CX-5 Advantage περιλαμβάνει μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως οθόνη με θέα 360°, προηγμένο head-up display και πολλά άλλα χαρακτηριστικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΕΊΣΟΔΟΣ ΧΩΡΊΣ ΚΛΕΙΔΊ

Όταν πλησιάζετε το CX-5, αυτό αναγνωρίζει αυτόματα το κλειδί σας. Έτσι, μπορείτε να ανοίγετε άνετα όλες τις πόρτες και να βάζετε μπροστά τη μίζα χωρίς να βγάζετε το κλειδί από την τσέπη σας.

ΆΝΕΤΗ ΟΔΉΓΗΣΗ ΤΙΣ ΚΡΎΕΣ ΗΜΈΡΕΣ

ΘΕΡΜΑΙΝΌΜΕΝΟ ΤΙΜΌΝΙ

Τα σημεία όπου ακουμπάτε τα χέρια σας στο τιμόνι μπορούν να θερμανθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Το θερμαινόμενο τιμόνι απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μισή ώρα. Μια ευπρόσδεκτη άνεση για τις κρύες ημέρες με τα σφιγμένα δάχτυλα.

NEWGROUND

Η έκδοση Newground ξεχωρίζει με πρόσθετες ασημί πινελιές στα πλαϊνά και ασημί επένδυση στους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες, που δίνουν στο αυτοκίνητο μια πιο στιβαρή εμφάνιση. Διαθέτει μια μοναδική πράσινη στυλιστική πινελιά στην μπροστινή μάσκα, ενώ το εσωτερικό συνεχίζει αυτό το θέμα με καθίσματα από μισή δερματίνη με πράσινες ραφές και μαύρο σουέτ.

ΞΕΧΩΡΙΖΩ

Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 19" σε σχεδίαση Diamond Cut ολοκληρώνουν το εξωτερικό της έκδοσης Newground και αναδεικνύουν τις ασημί και πράσινες πινελιές.

ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΡΆΣΗ

ΜΑΎΡΑ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΤΕΧΝΗΤΟΎ ΔΈΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ

Η άνεση και το στυλ είναι σημαντικά όπου κι αν πηγαίνετε. Το Mazda CX-5 Newground διαθέτει μαύρα καθίσματα που είναι μισοκαλυμμένα με μαύρο ψεύτικο δέρμα, με πράσινες βελονιές σε χρώμα λάιμ και μαύρα σουέτ διακοσμητικά. Ένα εκλεπτυσμένο, δυναμικό εσωτερικό που θα σας συνοδεύσει στην επόμενη περιπέτειά σας.

EXCLUSIVE-LINE

Το Mazda CX-5 προσφέρει στον οδηγό πρόσθετη τεχνολογική υποστήριξη, αυτή τη φορά με τη μορφή κάμερας παρκαρίσματος στο πίσω μέρος.Η πίσω πόρτα με ηλεκτρική λειτουργία και πολλά άλλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά δίνουν στο Mazda CX-5 σας μια πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση.

ΟΔΗΓΉΣΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ

ΝΈΕΣ ΜΑΎΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 19" ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΈΝΙΑ ΚΟΠΉ

Οι νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 19" Diamond Cut συμπληρώνουν το εξωτερικό του επιπέδου εξοπλισμού Exclusive-Line και αναδεικνύουν το στυλ του.

ΈΓΧΡΩΜΗ ΟΘΌΝΗ ΠΡΟΒΟΛΉΣ (HUD) ΠΟΥ ΠΡΟΒΆΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΊΖ

Η οθόνη προβολής Head Up Display προβάλλει τις πιο σημαντικές πληροφορίες στο παρμπρίζ, ώστε να τις βλέπετε. Προσφέρει μια επισκόπηση όλων των πιο σημαντικών πληροφοριών οδήγησης, όπως η ταχύτητα, η κατεύθυνση και οι πινακίδες, και τα τοποθετεί όλα σε ένα κεντρικό σημείο, ώστε να μην χρειάζεται να αποσπάσετε τα μάτια σας από το δρόμο.

HOMURA

Για όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό SUV, το Mazda CX-5 Homura είναι η επιτομή της σπορ εμφάνισης και του δυναμισμού - με λεπτομέρειες όπως οι μαύροι πλαϊνοί καθρέφτες και η χαρακτηριστική ποδιά που τονίζουν το χρώμα και το σχήμα του.

ΠΟΛΎ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ

ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΌ ΜΑΎΡΟ ΧΡΏΜΑ

Η έκδοση Homura τονίζει το σπορ εξωτερικό με ένα γυαλιστερό μαύρο κάτω τμήμα προφυλακτήρα, πλευρικές ποδιές και θόλους τροχών.

ΜΙΑ ΠΡΌΣΟΨΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΦΤΕΡΌ

Η νέα μπροστινή μάσκα πλαισιώνεται από το νεοσχηματισμένο, πιο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό φτερό μας, βαμμένο σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα για το μοντέλο Homura.

TAKUMI

Επιλέξτε πρόσθετη άνεση και φινέτσα με το Takumi. Οι επενδύσεις από δέρμα Nappa και οι ξύλινες επενδύσεις ολοκληρώνουν το εσωτερικό. Εξαιρετικές εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως τα κάτω διακοσμητικά του προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος και οι ζάντες αλουμινίου 19" με γυαλιστερό φινίρισμα, ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΉΡΕΣ ΣΤΟ ΧΡΏΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΏΜΑΤΟΣ

Το εξωτερικό του Takumi υποδηλώνει μια πολυτελή εμφάνιση, με κάτω προφυλακτήρες, πλαϊνά μαρσπιέ και θόλους τροχών στο χρώμα του αμαξώματος.

ΑΦΕΘΕΊΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ

ΗΧΟΣΎΣΤΗΜΑ BOSE®

Το ηχοσύστημα Bose με την τεχνολογία αντιστάθμισης θορύβου AudioPilot παρέχει μια πλούσια και ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία που βάζει όλους τους επιβάτες στο αυτοκίνητο στο κέντρο της μουσικής. Σε συνεργασία με την Bose, έμπειροι μηχανικοί ήχου δημιούργησαν ένα σύστημα που προσαρμόζεται στη μοναδική ακουστική του Mazda CX-5.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA CX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda CX-5. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο από κοντά κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΌΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ MAZDA

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της Mazda.

έμπορος