ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ

MAZDA CX-5 HOMURA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 2021 MAZDA CX-5 HOMURA

Το 2021 Mazda CX-5 Homura ξεχωρίζει χάρη στη διακριτική του κομψότητα και την αδιαμφισβήτητη άνεση που προσφέρει. Το Homura διαθέτει κορυφαία σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως τα μαύρα καθίσματα από μερικώς τεχνητό δέρμα, την εσωτερική επένδυση των θυρών με τις κομψές κόκκινες ραφές, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 19", τους μαύρους πλαϊνούς καθρέφτες και πολλά άλλα.

 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ MAZDA

ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

Το Mazda CX-5 Homura προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας χάρη στο καλαίσθητο και άνετο εσωτερικό του.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η ολοκαίνουργια, εξαιρετικά μεγάλη κεντρική οθόνη 10,25" παρέχει εύκολη πρόσβαση στις συνδεδεμένες υπηρεσίες μας.

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Μπείτε μέσα και απολαύστε μια άνετη καμπίνα που χαρακτηρίζεται από διακριτική κομψότητα. Οι αποχρώσεις και ο διαχρονικός σχεδιασμός θα σας εντυπωσιάσουν. Η πολυτέλεια βρίσκεται στις καλοσχεδιασμένες λεπτομέρειες και στα υλικά υψηλής ποιότητας, όπως τις διακριτικές κόκκινες ραφές και τα κομψά ένθετα από μαύρο σουέτ.

ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τους λάτρεις του μαύρου, το εξωτερικό του 2021 Mazda CX-5 Homura διαθέτει κομψές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα. 

201109_CX-5_IPM4_SVP_Exterior_Assets_OuterMirrors_LHD_900x562px.jpg

 

ΜΑΥΡΟΙ ΠΛΑΪΝΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

 

Λένε ότι το μαύρο πάει με όλα και αυτοί οι κομψοί πλαϊνοί καθρέφτες το αποδεικνύουν, καθώς προσθέτουν μια κομψή πινελιά, ανεξάρτητα από το χρώμα αμαξώματος που θα επιλέξετε.

201109_CX-5_IPM4_SVP_Exterior_Assets_Wheels_900x562px.jpg

 

ΜΑΥΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 19"

 

Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 19" δημιουργούν μια σπορ εμφάνιση με μια αίσθηση κομψότητας, αρκετά σικάτη για τις σημαντικές συναντήσεις και ταυτόχρονα εξίσου διασκεδαστική για μια συναρπαστική διαδρομή εκτός δρόμου.

ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΙΛ

Τα κομψά μαύρα χαρακτηριστικά στο εξωτερικό του 2021 Mazda CX-5 Homura δημιουργούν μια ιδιαίτερη εμφάνιση και αίσθηση για τους οδηγούς που ξέρουν να διασκεδάζουν και να δείχνουν παράλληλα ελκυστικοί. Σχεδιασμένα για επιδόσεις, αλλά τελειοποιημένα για να εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και στιλ.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ 2021 MAZDA CX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 2021 Mazda CX-5. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον Εμπ. Αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.