ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ MAZDA MX-5 RF 2021

ΤΟ MAZDA MX-5 RF ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Ακόμα και το βασικό μοντέλο του Mazda MX-5 RF ενσωματώνει την αίσθηση ενός κλασικού roadster. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Με αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, μπορείτε να δώσετε στο cult roadster μια ακόμα πιο προσωπική πινελιά.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ

Κανένα μοντέλο δεν ενσωματώνει το DNA της Mazda καλύτερα από το MX-5 RF. Αποτίνουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό roadster προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια: από τα κομψά ανάγλυφα στοιχεία στις ζάντες αλουμινίου του MX-5 RF μέχρι τον κατοχυρωμένο σχεδιασμό και τον σπορ ήχο της εξάτμισης. Βασικά, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη μας για το Mazda MX-5 RF.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΣ

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή φωτογραφιών μας, για να δείτε μερικά από τα σημαντικότερα αξεσουάρ που προσφέρουμε. Εξερευνήστε την ποικιλία των αξεσουάρ μας και πάρτε ιδέες για να εξατομικεύσετε το Mazda MX-5 RF. 

ΣΠΟΡ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ AERO

Τα σπορ εξαρτήματα aero για το Mazda MX-5 εγγυώνται μια δυναμική εμφάνιση όπου και αν πάτε. Συμπληρώνουν άριστα τα εκφραστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας KODO – Η ψυχή της κίνησης κάνοντάς το να τραβά όλα τα βλέμματα.

Κάμερα οπισθοπορείας

Κάνουμε την όπισθεν παιχνιδάκι. Η κάμερα οπισθοπορείας βοηθάει στην εξάλειψη των νεκρών σημείων ακριβώς πίσω από το όχημα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε χαμηλές περιοχές που δεν είναι ορατές στον εσωτερικό καθρέφτη. 

ΣΠΟΡ ΕΞΑΤΜΙΣΗ BASTUCK

Αυτό το κατοχυρωμένο σύστημα εξάτμισης της Mazda από ανοξείδωτο ατσάλι αυξάνει το επίπεδο ενθουσιασμού που προκαλεί το MX-5 τόσο χάρη στον ήχο όσο και χάρη στην εμφάνισή του. Ακόμα και σε μια καθημερινή διαδρομή στην πόλη θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε πίστα αγώνων με αυτήν την σπορ εξάτμιση Bastuck πίσω σας.

ΚΙΤ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Πλησιάστε ακόμα περισσότερο στον δρόμο. Με την ανάρτηση χαμηλωμένη στο Mazda MX-5, αυξάνεται ακόμα περισσότερο η έξαψη που νιώθετε κάθε φορά που το οδηγείτε. Επιπλέον, οι γραμμές του κομψού αμαξώματος ξεχωρίζουν όπως ποτέ άλλοτε. Κάθε φορά που το οδηγείτε, νιώθετε σαν να πετάτε.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΠΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΔΙΟΥ

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν το MX-5 σας πραγματικά δικό σας. 

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5 RF

Το Mazda MX-5 RF 2021 έχει πάρα πολλά να προσφέρει: Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα, να εξερευνήσετε τις αμέτρητες επιλογές ή –ακόμα καλύτερα– να προγραμματίσετε ένα test drive και να μιλήσετε με έναν τοπικό εμπορικό αντιπρόσωπο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαμόρφωσης που διαθέτουμε, για να βρείτε το ιδανικό Mazda MX-5 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

1Τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και ορισμένα στοιχεία του εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού που εμφανίζονται μπορεί να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο του αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό ή αξεσουάρ, για τα οποία ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται είναι οιπροτεινόμενες τιμές λιανικής από τη Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Στον υπολογισμό των τελών ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρξουν αποκλίσεις στις τιμές. Ρωτήστε τον επίσημο έμπορο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.