ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΝΕΤΣΑΣ

Το MAZDA MX-5 Takumi 2021

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ MAZDA

ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΡΩΜΑ

Σαν ένα top model που συνεργάζεται με τον σωστό σχεδιαστή και φορά τα σωστά χρώματα, το Mazda MX-5 RF Takumi είναι έτοιμο να επιδείξει τον κομψό του σχεδιασμό. Και όπως συμβαίνει με όλα τα όμορφα πράγματα, το εσωτερικό είναι εξίσου μαγευτικό με το εσωτερικό.

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΦΟΒΑ

ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Το ολοκαίνουργιο Μπλε Deep Crystal τονίζει την κομψή σιλουέτα του Mazda MX-5 Takumi με ζωντανές, γοητευτικές λεπτομέρειες, ενώ η οροφή Dark Cherry Soft Top δημιουργεί έναν αλησμόνητο συνδυασμό. Μέσα, σας υποδέχεται το απαλό δέρμα Nappa σε Λευκό Pure και το ασορτί εσωτερικό, το οποίο δημιουργεί μια συναρπαστική, αλλά κομψή αντίθεση.

ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ TAKUMI

 

ΑΣΟΡΤΙ ΖΑΝΤΕΣ

 

Οι ζάντες σε σκούρο μεταλλικό χρώμα προσφέρουν μια συναρπαστική κλεφτή ματιά ανάμεσα στις ακτίνες.

 

ΝΕΟ ΔΕΡΜΑ NAPPA ΣΕ ΛΕΥΚΟ PURE

 

Λεία στην αφή, τα λευκά δερμάτινα καθίσματα κάνουν την καμπίνα να φαίνεται πιο ευρύχωρη και ευάερη.

 

2021_Mazda-MX-5_Exterior_04

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Αξιοποιήστε πλήρως από τις τελευταίες τεχνολογίες βελτίωσης των επιδόσεων και της ασφάλειας με την Έκδοση I-ACTIVSENSE. Θα επωφεληθείτε από τη νέα τεχνολογία αισθητήρων και καμερών που υποστηρίζει δυνατότητες όπως το Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, τον Έξυπνο βοηθό πέδησης και το Σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού που προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση κόπωσης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5 RF

Το Mazda MX-5 RF 2021 έχει πάρα πολλά να προσφέρει: Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα, να εξερευνήσετε τις αμέτρητες επιλογές ή –ακόμα καλύτερα– να προγραμματίσετε ένα test drive και να μιλήσετε με έναν τοπικό εμπορικό αντιπρόσωπο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαμόρφωσης που διαθέτουμε, για να βρείτε το ιδανικό Mazda MX-5 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.xtras.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Επομένως, ρωτήστε τον δικό σας αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.