MAZDA MX-5 ST

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΚΔΟΣΗ

Prime-Line

Το Mazda MX-5 Prime-Line διαθέτει ένα κομψό εσωτερικό με τη νέα κεντρική οθόνη 8,8", συνδυασμό μαύρων υφασμάτινων και σουέτ καθισμάτων, καθώς και ηχοσύστημα έξι ηχείων για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ
Νέα μεγαλύτερη οθόνη 8,8"

Το να παραμένετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο σας είναι απλό με το ανανεωμένο σύστημα Infotainment Mazda Connect. Η νέα μεγαλύτερη και σαφέστερη οθόνη αφής 8,8" υποστηρίζει ασύρματα Apple CarPlay™ και Android Auto™, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το τηλέφωνό σας και να έχετε τις λειτουργίες των εφαρμογών σας στη μεγάλη οθόνη.

Exclusive-Line

Το Mazda MX-5 Exclusive-Line ξεχωρίζει με τα διάτρητα μαύρα δερμάτινα καθίσματα και τα νέα χαρακτηριστικά επιδόσεων. Πάνω από το στάνταρ δερμάτινο τιμόνι, το χειρόφρενο και τον επιλογέα καλύπτουν την κεντρική κονσόλα με συνθετικό δέρμα και διπλή ασημί ραφή.

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ
Διάτρητα δερμάτινα καθίσματα

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε σε ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Τα διάτρητα δερμάτινα καθίσματα με ραφές ανεβάζουν το Exclusive-Line στο επόμενο επίπεδο.

Νέα χαρακτηριστικά επιδόσεων οδήγησης

Εξοπλισμένο με ένα νέο ασύμμετρο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και χειρισμού. Το Kinematic Posture Control παρέχει ανώτερη σταθερότητα στις κλειστές στροφές, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Η λειτουργία DSC-TRACK είναι για οδήγηση σε πίστα αγώνων προσανατολισμένη στις επιδόσεις.

Kazari

Με το συνδυασμό των νέων καθισμάτων με δέρμα Tan Nappa και της μπεζ μαλακής οροφής, το αποκλειστικό Mazda MX-5 Kazari αποτελεί την επιτομή της ιαπωνικής κομψότητας - φέρνοντας στο μυαλό τα ελαφριά σπορ αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής. Παρουσιάζει εξαιρετική σχεδίαση και εξοπλισμό που το βοηθούν να ξεχωρίζει και να προσφέρει μια πολυτελή οδηγική εμπειρία.

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ
Καφέ δερμάτινα καθίσματα Nappa

Απολαύστε την πολυτέλεια των λεπτών δερμάτινων καθισμάτων Nappa. Το απαλό άγγιγμα και το ρηχό κόκκο αποπνέουν μια αίσθηση ποιότητας που ξεπερνά κατά πολύ το συνηθισμένο δέρμα.

Μπεζ μαλακή οροφή

Η μαλακή οροφή του Mazda MX-5 Kazari, η οποία ανοίγει και κλείνει άμεσα με μια κίνηση του καρπού, διατίθεται σε μπεζ χρώμα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θυμίζει τα κλασικά roadster μιας άλλης εποχής.

Homura

Ξεχωρίστε από το πλήθος με το Mazda MX-5 Homura. Τα σπορ χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα φρένων Brembo® με κόκκινες δαγκάνες εμπρός και πίσω, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 17" BBS® dark finish ή σφυρήλατες ζάντες Rays 16" και σπορ κάθισμα Recaro®.

 

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ
ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ
Αθλητικά καθίσματα RECARO

Νιώστε τη διαφορά. Τα αποκλειστικά σπορ καθίσματα RECARO με κεντρική λωρίδα από Alcantara® και δερμάτινα πλαϊνά στηρίγματα και προσκέφαλα, ενισχύουν τον σπορ προσανατολισμό του Mazda MX-5 και παρέχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη.

Φρένα επιδόσεων Brembo

Απολαύστε τη σπορ αίσθηση και την αυξημένη δύναμη φρεναρίσματος των μπροστινών φρένων Brembo® (σχεδιασμός με αντίθετα έμβολα/μοναδικός ρότορας). Οι κόκκινες δαγκάνες εμπρός και πίσω σηματοδοτούν τα σπορ διαπιστευτήρια αυτής της έκδοσης.

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ

Με αυτό το έξυπνο εργαλείο, η σύγκριση των χαρακτηριστικών δύο μοντέλων είναι διασκεδαστική και εύκολη. Απλώς επιλέξτε και συγκρίνετε την τιμή, τα κορυφαία χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό.

 

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MAZDA MX-5 ROADSTER

Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.
 

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.