Η ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΕΝΌΣ ΚΛΑΣΙΚΟΎ ΑΓΓΊΓΜΑΤΟΣ

Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ MAZDA MX-5

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

Η ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑΣ

Το Kazari αποτελεί την επιτομή της ιαπωνικής κομψότητας - φέρνοντας στο μυαλό το κλασικό στυλ των ελαφρών roadsters περασμένων εποχών. Παρουσιάζει εξαιρετικό σχεδιασμό και εξοπλισμό που το βοηθούν να ξεχωρίζει.

 

ΜΑΎΡΑ ΔΕΡΜΆΤΙΝΑ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΔΈΡΜΑ ΝΆΠΑ

Με τον κομψό συνδυασμό του μαύρου εσωτερικού και των εξαιρετικά φινιρισμένων δερμάτινων καθισμάτων Nappa, το Mazda MX-5 Kazari αγκαλιάζει τους επιβάτες του με ιαπωνική δεξιοτεχνία. Απολαύστε την πολυτέλεια του εκλεκτού δέρματος Nappa - η απαλή αφή και η ανώτερη ανθεκτική αποπνέουν μια αίσθηση ποιότητας που ξεπερνά κατά πολύ το συνηθισμένο δέρμα.

ΜΠΕΖ SOFT-TOP

Η μπεζ μαλακή οροφή χρώματος αντίθεσης είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα σπορ χαρακτηριστικό του Mazda MX-5 Kazari - αλλά φαίνεται τόσο ωραία, που μπορεί να μη θέλετε να κατεβάσετε την οροφή καθόλου.

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MAZDA MX-5 ROADSTER

Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.
 

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.