ΔΏΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΑΣ ΠΙΝΕΛΙΆ

2024 MAZDA3 HATCHBACK ΑΞΕΣΟΥΆΡ

ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΤΏΡΑ

ΜΙΚΡΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΑΦΟΡΆ

Προσαρμόστε το Mazda3 Hatchback σας για να ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες - με γνήσια αξεσουάρ Mazda που εκφράζουν την ατομικότητά σας μέσα από βελτιωμένη λειτουργικότητα, στυλ και άνεση. Όλα τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, όπως ακριβώς και το αυτοκίνητό σας.

ΣΠΟΡ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΆ ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ

Αποκτήστε μια δυναμική εμφάνιση με τα σπορ αεροδυναμικά εξαρτήματά μας για ακόμα πιο αθλητική εμφάνιση. Αυτά τα αισθητικά αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα για να συμπληρώνουν το εκφραστικό Kodo του αυτοκινήτου σας: Soul of Motion και να το κάνουν απόλυτο πόλο έλξης.

ΜΑΎΡΑ ΚΑΠΆΚΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΘΡΕΠΤΏΝ

Ακόμη και μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν μεγάλη εντύπωση. Αναδείξτε την ομορφιά του Mazda3 σας με τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών μας για να προσθέσετε μια διακριτική πινελιά κομψότητας.

ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΕΣ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌΚΡΟΥΣΗΣ

Οι πλάκες από ανοξείδωτο ατσάλι με φωτιζόμενο λογότυπο LED Mazda3 προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά και επιπλέον προστασία.

ΠΟΛΥΤΕΛΉ ΠΑΤΆΚΙΑ ΔΑΠΈΔΟΥ

Κάθε άλλο παρά χρηστικά, αυτά τα πολυτελή πατάκια είναι τόσο κομψά όσο και σκληρά και ανθεκτικά. Με κεντημένα περιθώρια και μεταλλικό λογότυπο Mazda3, συμπληρώνουν τέλεια την κομψή καμπίνα και προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο απορρόφησης θορύβου.

ΣΕΤ ΠΕΝΤΆΛ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Από ματ αλουμίνιο, τα κορυφαίας ποιότητας σπορ πεντάλ μας δίνουν στο Mazda3 Hatchback σας μια εμφάνιση υψηλών επιδόσεων με εξαιρετική ανθεκτικότητα.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Όπως ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, έτσι και οι τροχοί ενός αυτοκινήτου μπορούν να κάνουν πολλά για να το κάνουν να ξεχωρίζει. Επιλέξτε από τα κομψά σχέδια ζαντών αλουμινίου μας για να εκφράσετε τη δική σας αίσθηση του στυλ.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ 2024 MAZDA3

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 2024 Mazda3 Hatchback. Γνωρίστε το αυτοκίνητο μόνοι σας σε ένα test drive ή περιηγηθείτε στα φυλλάδιά μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ

Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή μας για να βρείτε το ιδανικό Mazda3 2024 για εσάς.

CONFIGURATOR

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.

2Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας Android Auto αναμένεται κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Μετά τη διαθεσιμότητα, είναι απαραίτητη η ενημέρωση του λογισμικού στο όχημα, η οποία μπορεί να γίνει με επίσκεψη σε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Mazda ή μέσω μιας over-the-air ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Mazda.