ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ

ΤΟ MAZDA3 HOMURA

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

Σχεδιασμένο για να τραβάτε τα βλέμματα όπου και αν πηγαίνετε, το Mazda3 Homura 2022 διαθέτει υπέροχη εξωτερική σχεδίαση που προσδίδει ακόμα περισσότερη προσωπικότητα με το νέο χρώμα Platinum Quartz, ενώ πρόσθετες πινελιές συμπληρώνουν την ομορφιά του σχεδιασμού Kodo.

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΥΛ

Στο εσωτερικό του Mazda3 Homura 2022, ένας μοναδικός συνδυασμός στυλ και υψηλού επιπέδου αριστοτεχνίας προσφέρει απόλυτη ευχαρίστηση κατά την οδήγηση. Τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με τις κομψές κόκκινες ραφές κατά μήκος τους, το ταμπλό, η κονσόλα, το υποβραχιόνιο και η επένδυση των θυρών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την άνεσή σας και να σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του Mazda3 Homura 2022 αποπνέει στυλ όπου και αν το οδηγείτε, ενώ οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 18" και τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών αντανακλούν περισσότερη ζωντάνια και κομψότητα.

ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ

Τα μαύρα καλύμματα καθρεπτών συμπληρώνουν άψογα την ομορφιά του εξωτερικού, κάνοντας το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

ΜΑΥΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18''

Οι υψηλής ποιότητας ζάντες αλουμινίου 18" προσθέτουν ενέργεια και μια μοντέρνα νότα στον σχεδιασμό του αυτοκινήτου, αλλά με μια αίσθηση ωριμότητας και μοναδικότητας.

ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ

Παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο φινέτσας βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.