Νέα Ειδική Έκδοση των Mazda3 και CX-30

Nagisa

Nagisa: Νέα Ειδική Έκδοση των Mazda3 και CX-30

·         Δίχρωμες εσωτερικές επενδύσεις που συνδυάζει μοναδικά το μαύρο σουέτ με τη δερμάτινη terracotta 

·         Το μεταλλικό Zircon Sand προτείνεται ως το ενδεδειγμένο εξωτερικό χρώμα

·         Λεπτομέρειες αμαξώματος σε μαύρο χρώμα όπως ζάντες και καθρέφτες.

 

Η Mazda παρουσιάζει την ειδική έκδοση Nagisa για τα Mazda3 Ηatchback  και Mazda CX-30 2024, με μοναδικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού και χρωματισμού. 

Με αφορμή την επιτυχία των εκδόσεων Homura που παρουσιάστηκαν το 2022, καθώς και τις αναβαθμίσεις που προστέθηκαν στα μοντέλα του 2024, η αντισυμβατική ιαπωνική μάρκα ενσωματώνει στην ειδική έκδοση Nagisa στοιχεία από τη δημοφιλή αισθητική του "retro modern". Οι αποκλειστικές εκδόσεις διατίθενται σε Zircon Sand Metallic εξωτερικό χρωματισμό, ο οποίος εμπλουτίζεται με μαύρες λεπτομέρειες για μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση terracotta στα καθίσματα, σε συνδυασμό με μαύρο Leganu® σουέτ ύφασμα στο κέντρο τους, στοιχεία που αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει τη Mazda. 

 

Το Zircon Sand Metallic επιλέχθηκε ως το βασικό χρώμα για την παλέτα χρωμάτων της Nagisa λόγω των μοναδικών του χαρακτηριστικών. Από μακριά φαίνεται σαν μια στερεά απόχρωση, προσφέροντας ένα κλασσικό sport ύφος. Ωστόσο, μια πιο εστιασμένη ματιά αναδεικνύει τα μεταλλικά χαρακτηριστικά του, ενισχύοντας την κομψή εμφάνιση του οχήματος. Οι αντανακλάσεις και οι σκιές που δημιουργούνται από το μεταλλικό φινίρισμα τονίζουν τη δομή του σώματος, ενώ η ορυκτή σκληρότητα του χρώματος, όπως δηλώνει και το όνομά του, προσδίδει ένα μοναδικό φινίρισμα.

Επιπλέον, η έκδοση Nagisa διαθέτει μαύρους τροχούς και καθρέπτες, καθώς και μαύρη υπογραφή στον πτερύγιο, μια πρωτοποριακή επιλογή για το CX-30, προσφέροντας μια λεία και κομψή όψη που συνδυάζει το πιο sport με το εκλεπτισμένο ύφος. Λεπτομέρειες, όπως οι ραφές – και αυτές σε terracotta χρωματισμό - στο ταμπλό, ολοκληρώνουν τον μοναδικό σχεδιασμό του εσωτερικού. 

Τα Mazda3 και CX-30 του 2024 είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ποιοτικά σχεδιασμένο εσωτερικό και καινοτόμα κινητήρια τεχνολογία. Οι δύο αυτές αποκλειστικές εκδόσεις διαθέτουν ακόμα επιπλέον ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας, βελτιωμένο σύστημα ανίχνευσης πεζών, καθώς και βελτιωμένα χαρακτηριστικά σύνδεσης. 

Η Nagisa είναι μια αποκλειστική έκδοση της Mazda και θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Mazda3 Ηatchback όσο και για το CX-30, με τον μοναδικό κινητήρα e-Skyactiv G122,  e-Skyactiv G150 και τον καινοτόμο e-Skyactiv X186.

Όπως όλα τα μοντέλα Mazda έτσι και οι εκδόσεις Nagisa προσφέρονται με 6 χρόνια εργοστασιακή  εγγύηση.

 

Mazda CX-30 Nagisa
Mazda3 Nagisa