MADE IN JAPAN: ΈΝΑ PLUG-IN HYBRID ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΆΛΛΟ

MAZDA MX-30 R-EV

ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΑΊΣΘΗΣΗ ΟΔΉΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΤΑΞΊΔΙ

Κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, το πανέμορφα σχεδιασμένο Mazda MX-30 R-EV είναι ένα plug-in υβριδικό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Οδηγούμενο αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα του, προσφέρει αδιάλειπτη ηλεκτρική οδηγική συγκίνηση με μοναδικό χειρισμό της Mazda. Καλύψτε την καθημερινή σας διαδρομή πλήρως ηλεκτρικά και κάντε μεγαλύτερα ταξίδια χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίσετε πρόσθετες στάσεις φόρτισης στη διαδρομή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΙΑΠΩΝΙΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ

 

ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΙΑΠΩΝΙΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ

Διαθέτοντας τη δική του "Human Modern" ερμηνεία της φιλοσοφίας σχεδιασμού Kodo, το Mazda MX-30 R-EV ξεχωρίζει από το πλήθος και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Οι προσεκτικά αναπτυγμένες αναλογίες και τα συναρπαστικά στοιχεία ζωντανεύουν αυτό το αυτοκίνητο, όπως οι πόρτες freestyle και το οδηγοκεντρικό κόκπιτ, για ένα μοναδικό στο είδος του crossover όχημα που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία.

Ο ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌΣ ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ ΕΠΕΚΤΕΊΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ


Ο ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΌΣ ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ ΕΠΕΚΤΕΊΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ

Βελτιωμένος από τη Mazda για πάνω από 50 χρόνια, ο περιστροφικός κινητήρας είναι ο ιδανικός βενζινοκινητήρας για τη διατήρηση της ηλεκτρικής φόρτισης σε ένα όχημα που κινείται αποκλειστικά με ηλεκτροκινητήρα. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ότι είναι ελαφρύς, σχεδόν χωρίς κραδασμούς και, καθώς δεν τροφοδοτεί απευθείας τους τροχούς, μπορεί να λειτουργεί πάντα με την ιδανική ταχύτητα φορτίου για βέλτιστη απόδοση

MAZDA MX-30 R-EV EDITION R

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗ R

Η "Edition R" τιμά την επιστροφή του περιστροφικού κινητήρα. Η Mazda ήταν η πρώτη στον κόσμο που εμπορευματοποίησε με επιτυχία τον περιστροφικό κινητήρα με δύο ρότορες. Αντιπροσωπεύει το πνεύμα μας "never stop challenging spirit" και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία μας. Με αυτή την ειδική έκδοση, αποτίουμε φόρο τιμής στον θρυλικό κινητήρα της Mazda που κέρδισε τις 24 ώρες του Le Mans το 1991.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ "EDITION R"

Στο Mazda MX-30 R-EV Edition R έχουν προστεθεί κομψές λεπτομέρειες για να προσφέρει στους ιδιοκτήτες το αίσθημα μοναδικότητας ότι κατέχουν ένα όχημα εξοπλισμένο με περιστροφικό κινητήρα και αποκλειστικές λεπτομέρειες, όπως οι διακριτικές πορτοκαλί ανταύγειες στο εσωτερικό. Η έκδοση προσφέρει επίσης έναν αποκλειστικό χρωματικό συνδυασμό με Maroon Rouge στην οροφή του οχήματος και το προαιρετικό πακέτο Premium Package με όλα τα αξεσουάρ.

ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

 

ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Στα προσκέφαλα των καθισμάτων από vegan δέρμα είναι ανάγλυφη η εικόνα του εμβλήματος του Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV και το λογότυπο Edition R, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό σχήμα του κινητήρα Rotary.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα κομψά πατάκια διαθέτουν πορτοκαλί ραφές και πορτοκαλί ετικέτες που αντιπροσωπεύουν την ενέργεια που παράγεται από τους περιστροφικούς κινητήρες. Τα πατάκια του οδηγού και του συνοδηγού περιλαμβάνουν ένα πρόσθετο επιχρωμιωμένο σήμα με το λογότυπο Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ FOB

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ FOB

Το μπρελόκ του Edition R αποτίει επίσης φόρο τιμής στον περιστροφικό κινητήρα με το λογότυπο Edition R και τις σμιλεμένες πλευρές με γυαλιστερό φινίρισμα. 

ΜΙΑ ΝΈΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΏΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΟ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΌ ΠΟΥ ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΠΆΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΆ

Το Mazda MX-30 R-EV είναι ένα μοναδικό plug-in υβριδικό όχημα (PHEV). Όπως ένα ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία (BEV), οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτροκινητήρες. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα PHEV, ο βενζινοκινητήρας δεν κινεί απευθείας τους τροχούς, αλλά λειτουργεί ως γεννήτρια για τη φόρτιση της μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάλειπτη ηλεκτρική κίνηση όπου κι αν πηγαίνετε.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

ΠΑΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Το Mazda MX-30 R-EV, σε αντίθεση με άλλα PHEV, όπου ο κινητήρας εσωτερικής καύσης κινεί τους τροχούς, κινείται πάντα με τον ηλεκτροκινητήρα, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρείτε την υπέροχη αίσθηση οδήγησης EV σε κάθε διαδρομή.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 85 χιλιομέτρων καλύπτει περισσότερο από τη μέση καθημερινή διαδρομή.

ΔΙΑΝΥΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΝΥΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Η εισαγωγή του μοναδικού ελαφρού περιστροφικού κινητήρα μας, που χρησιμοποιείται ως γεννήτρια για την επαναφόρτιση της μπαταρίας σας όταν αυτή εξαντλείται, σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε για πάνω από 643 χιλιόμετρα*.

*Με βάση τα εσωτερικά στοιχεία της Mazda.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Prime-line

PRIME-LINE
 

Απολαύστε ευέλικτο χειρισμό με ζάντες αλουμινίου 18" Silver Metallic, πρωτοποριακούς προβολείς LED και προηγμένη ασφάλεια i-Activsense, όπως το σύστημα Έξυπνης Υποβοήθησης Πέδησης (Smart Brake Support - SBS) και τον Έλεγχο Τυφλών Σημείων (Blind Spot Monitoring - BSM)

EX­CLUS­IVE-LINE

EX­CLUS­IVE-LINE

Η σειρά Exclusive Line προσφέρει πρόσθετη άνεση στην καμπίνα με θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτροχρωμικό καθρέφτη μαζί με την άνεση της εισόδου χωρίς κλειδί.

ADVANTAGE

ADVANTAGE
 

Εμπνευστείτε από τις εντυπωσιακές εσωτερικές επενδύσεις "Industrial Vintage" & ''Modern Confidence'' με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, φιμέ πλευρικά και πίσω παράθυρα και σύστημα φωτισμού Matrix LED.

MAKOTO

MAKOTO
 

Η έκδοση Makoto διαθέτει έναν επιπλέον εσωτερικό συνδυασμό που ονομάζεται "Urban Expression". Επίσης διαθέτει σύστημα φώτων Matrix LED, μνήμη κάθίσματος οδηγού και head up display και επιλογή για ηλεκτρική γυάλινη ηλιοροφή.

 

ΕΚΔΟΣΗ R

ΕΚΔΟΣΗ R

Αποκλειστικά για το Mazda MX-30 R-EV, η Edition R γιορτάζει την επιστροφή του θρυλικού περιστροφικού κινητήρα της Mazda με μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία. Ξεχωρίζει το ανάγλυφο σήμα στο προσκέφαλο του οδηγού και του συνοδηγού, η επιχρωμιωμένη επιγραφή στα πατάκια, το αποκλειστικό χρώμα Maroon Rouge και το μοναδικού σχεδιασμού μπρελόκ.  

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το Mazda MX-30 R-EV διατίθεται με μια ποικιλία πακέτων εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής έκδοσης "Edition R" που γιορτάζει την επιστροφή του περιστροφικού κινητήρα της Mazda. Κάθε πακέτο εξοπλισμού παρέχει μοναδική εμφάνιση και σχεδιαστικές λεπτομέρειες με επιλογές για πρόσθετη ασφάλεια και διασκέδαση.

ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAZDA MX-30

Εξερευνήστε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Mazda MX-30. Η  μπαταρία του με αυτονομία 200 χιλιομέτρων καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των δραστήριων οδηγών και των οικογενειών. Ο όμορφος εξωτερικός σχεδιασμός και το ευρύχωρο, κομψό εσωτερικό συνδυάζονται σε αυτό το μοντέρνο, ηλεκτρικό SUV που διαθέτει τη μοναδική συμπεριφορά ενός πραγματικού Mazda.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MX-30