Ο ΘΡΎΛΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ MAZDA MX-5 ST ΤΟΥ 2023

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ MAZDA MX-5 ST ΤΟΥ 2023

Τέλειοι συνδυασμοί χρωμάτων για να αναδείξετε αυτές τις εκπληκτικές καμπύλες. Φέτος, το Mazda MX-5  2023 διατίθεται όχι μόνο σε μία, αλλά σε δύο ειδικές εκδόσεις: Kizari και Kizuna. Με εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, εσωτερικό από δέρμα νάπα και κομψές λεπτομέρειες, αυτές οι ειδικές εκδόσεις θα ξεχωρίζουν στο δρόμο για τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΔΎΟ ΝΈΕΣ ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΚΔΌΣΕΙΣ

MAZDA MX-5 KAZARI

Η ειδική έκδοση Kazari του Mazda MX-5 Soft Top 2023 διαθέτει ένα ζεστό, φιλόξενο εσωτερικό με δερμάτινα καθίσματα Terracotta Nappa που συνδυάζονται υπέροχα με την καφέ μαλακή οροφή. Σε συνδυασμό με το νέο εξωτερικό Zircon Sand, αυτή η ειδική έκδοση είναι τόσο κομψή όσο και σπορ.

ΌΛΑ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ

ΌΜΟΡΦΗ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΈΞΩ

Το Deep Blue Crystal αναδεικνύει την κομψή φόρμα του Mazda 2023 MX-5 ST με έντονες, σαγηνευτικές λεπτομέρειες, ενώ το Dark Cherry Soft Top δημιουργεί ένα αξέχαστο ζευγάρι. Στο εσωτερικό, σας υποδέχεται το απαλό στην αφή Pure White Nappa Leather και το αντίστοιχο εσωτερικό, το οποίο δημιουργεί μια συναρπαστική, αλλά και κομψή αντίθεση.

ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΠΙΣΗΜΆΝΣΕΙΣ

ΔΈΡΜΑ ΝΆΠΑ ΤΕΡΑΚΌΤΑ

Η ειδική έκδοση προσφέρει συναρπαστικούς χρωματικούς συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού εσωτερικού με δέρμα terracotta nappa.

ΚΑΦΕ ΟΡΟΦΗ SOFT TOP

Το 2023 είναι η χρονιά για να αποκτήσετε το νέο Mazda MX-5 ST 2023, με κομψή καφέ μαλακή οροφή.

MAZDA MX-5 KIZUNA

Όταν καθίσετε στο εσωτερικό του Mazda MX-5 Kizuna edition 2023, θα νιώσετε αμέσως ευπρόσδεκτοι - χάρη στην ανοιχτή, ευάερη ατμόσφαιρα που δημιουργούν, εν μέρει, τα όμορφα δερμάτινα καθίσματα White Nappa. Αποκλειστικά σε αυτή την έκδοση: η μπλε μαλακή οροφή προσθέτει μια κομψή πινελιά στο κομψό εξωτερικό σε Machine Grey.

ΌΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΌΜΟΡΦΟ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΈΞΩ

Εξωτερικά η μπλέ οροφή ξεχωρίζει για την αυθέντική και ρετρό στυλιστική προσέγγιση.   Στο εσωτερικό, σας υποδέχεται το απαλό στην αφή Pure White Nappa Leather και το αντίστοιχο εσωτερικό, το οποίο δημιουργεί μια συναρπαστική, αλλά και κομψή αντίθεση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΛΕΥΚΌ ΔΈΡΜΑ ΝΆΠΑ

Τα λευκά δερμάτινα καθίσματα Nappa δημιουργούν ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας και ενισχύουν την κομψή και ευάερη αίσθηση της καμπίνας.

ΜΠΛΕ SOFT TOP

Η μπλε μαλακή οροφή είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα σπορ στοιχείο του Mazda MX-5 ST Kizuna του 2023 που δείχνει τόσο ωραία που μπορεί να μη θέλετε να την κατεβάσετε.

ΒΕΛΤΙΩΜΈΝΕΣ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

Επωφεληθείτε πλήρως από τις τελευταίες τεχνολογίες μας που βελτιώνουν τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη νέα τεχνολογία αισθητήρων και καμερών που επιτρέπει λειτουργίες όπως το Lane-Keep Assist, το Smart City Brake Support και το Driver Attention Alert που προειδοποιεί για την κόπωση του οδηγού.

 

ΚΛΕΊΣΤΕ ΈΝΑ TEST DRIVE

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda MX-5. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο από κοντά κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαμόρφωσης, για να βρείτε το ιδανικό Mazda MX-5 για εσάς.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ